'ŞENOL GÜNEŞ İSTERSE AKAN SULAR DURUR!'

Milli golcü Dervişoğlu'nun transferinde, aileden mesaj var...
Haberin yayılanma tarihi:20 Haziran 2023, Salı

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ PUSUDA;

Jackson Muleka'yla yolları ayırmaya hazırlanan ve hücum bölgesini güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlıların gündemine flaş bir isim daha geldi. Daha önce iki farklı dönemde Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu için Beşiktaş harekete geçti.

Ailesi: 'Şenol Güneş İsterse Akan Sular Durur'

İlk temasların ardından Trabzonlu olan Dervişoğlu'nun ailesi, Siyah-Beyazlı yönetime, "Şenol Güneş isterse akan sular durur" dedi. Bu cümle üzerine girişimler hızlanırken Kara Kartal, İngiliz temsilcisi Brentford'la da resmen masaya oturmaya hazırlanıyor. Yönetimin hedefi bu transferi 1-1.5 Milyon Euro bandında bir rakama bitirmek...

Galatasaray'da Devreye Girmişti

2021-2022 sezonu sonunda Galatasaray'dan ikinci kiralık döneminin sona ermesiyle ayrılan Halil'in bonservisini almak için o dönem yoğun bir mesai harcamıştı. Fakat bu transfer gerçekleşmemiş ve Milli oyuncu da İngiltere'ye geri dönmüştü.

Bu sezon da kiralık olarak Burnley'de görev yapan 23 yaşındaki forvet, takımıyla Premier Lig'e çıkma sevinci yaşasa da sadece 8 maçta forma giydi ve 1 gol atma başarısı gösterdi. Halil, Galatasaray'da süre aldığı 1.5 sezonda da 45 maça çıkmıştı ve 8 gol, 3 asistle oynamıştı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki