ŞENOL GÜNEŞ KAYIP İLANI VERDİ!

Beşiktaş Teknik Direktörü, akşam antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mart 2023, Perşembe

DELE ALLİ'DEN HABER ALAMIYORUZ

Milli ara olduğu için sayımız çok az, 12 oyuncumuz milli takımlarda. Salih Uçan da özel durumu nedeniyle yarın gelecek. Daha önce izin verdiğimiz Dele Alli şu anda gelemedi. Yağmur yağıyor, herhalde o yüzden gelemedi. Ondan haber almaya çalışıyoruz. İnşallah kaza falan geçirmemiştir”

TRANSFER SÖZLERİ

Transfer hakkında sorulan soruya Şenol Güneş, “Benim adıma transfer haberleri yazılıyor. Şu anda gidecek oyuncu yok. Alınacak oyuncuya da yönetim karar verir. Kevin N’Koudou ile ilgili haberler çıkıyor. Ekonomik olarak yüksek değerli bir oyuncu. Kalırsa maliyeti olacak, onunla konuştuk” şeklinde cevap verdi.

DÜŞECEK TAKIM SAYISININ DEĞİŞMESİ

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) ligden düşecek takım sayısına ilişkin aldığı kararla ilgili görüşlerini aktaran Güneş, “Bizimle konuşmadılar. Gelecek sezonun prosedürünün bugünden açıklanması lazım. Herkes ona göre hazırlık yapmalı. İstişareye ihtiyaç var. Bu kararın 1 ay sonra değişebileceğini düşünüyorum.” dedi.

“DEMEK Kİ ÖZÜMÜZDE YANLIŞLIK VAR”

“Deprem hepimizi üzdü. Bir araya geldik. Ancak hemen kavgaya başladık. Demek ki özümüzde yanlışlık var. Dürüstlüğün ve açık olmamanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Kavga olmasın diye özverili olmak durumundayız. Depremde ‘zemin ve bina önemli’ diyorlar. Binanın da kolonları önemli. Sağlam temellerin olduğu yerde diğer sıkıntılar önemli değil. Vız gelir tırıs gider. Bizde vız gelir tırıs gider binayı yıkıyor. Futbolu darmadağın ediyor. Bunları ciddiye almıyorum. Dedikoduların ve boş konuşmaların kimseye yararı yok. Dürüst müyüz yoksa kaostan beslenmek mi istiyoruz? Bunları ayırmazsanız fırtınanın içinde boğuluruz. Samimiyetin ve iyi niyetin olmadığı bir yerde sevgi kirlenmişse ve saygı da yoksa bir araya gelmeniz resim çektirmek olur. Bu, birliktelik olmaz. Tartışalım, kavga etmeyelim.”

“KULÜBÜN YAZISINA AYNEN KATILIYORUM”

Beşiktaş’ın, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında son günlerde yaşanan karşılıklı atışmaları “kayıkçı kavgası” olarak nitelendiren ve TFF’yi adaletli olmaya davet eden açıklamasıyla ilgili de konuşan Güneş, “Kulübün yazısına aynen katılıyorum. Hoşuma gitti. Haksızlık yapanlara suçlama yapılsın. Bu ifadelere yapılmasın. Beşiktaş herkes için bir şeyler istedi. Kapsayıcı ve toparlayıcı bir açıklama.” diye görüş belirtti.

“KATILMADIĞIM YÜZDE 80 KONU VAR AMA…”

Hatayspor ve Gaziantep FK’nin ligden çekilmesi nedeniyle Beşiktaş’ın rakiplerine göre 2 deplasman fazla oynayacak olmasına ilişkin bir soruya deneyimli çalıştırıcı, “Bu bir adaletsizliktir. Karara uyduk ama suçlanan olmamamız lazım. Katılmadığım yüzde 80 konu var ama buna rağmen işimizi yapmak zorundayız. Birileri kuralları bozuyor. Herkes şikayetçi. Bir sıkıntı var. Bunlar seyirciyi kaçırıyor. Üzülüyorum ama fikrimi söyleyeceğim. Kişiler devamlı müdahale etmemeli. Şu an iyi bir durum değil. Ortalık toz duman.” cevabını verdi.

GHEZZAL’IN DURUMU

Sakatlığının ardından takıma katılan Ghezzal’ı değerlendiren Güneş, “Ghezzal’ın yeteneği belli. Yavaş yavaş tam oynamaya başlayacak. Beşiktaş için yeni transfer ettik sayılabilir.” ifadelerini kullandı. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki