Şenol Güneş’in Menajeri İddialara Son Noktayı Koydu!

Şenol Güneş’in menajeri “Beşiktaş’tan ayrılacak” iddialarına son noktayı koydu...
Haberin yayılanma tarihi:07 Mayıs 2018, Pazartesi

1 yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı çalıştırıcı ile yola devam ediliyor.

Taraftarlar bu akşam Güneş’e sevgi gösterisinde bulunacak.

TARAFLAR BİRBİRİNDEN MEMNUN

BEŞİKTAŞ, Süper Lig’in 32. haftasında bu akşam Kayserispor’u ağırlıyor. Zorlu mücadele öncesi teknik direktör Şenol Güneş’in menajerinden “Şenol Hoca hiçbir yere gitmiyor” açıklaması geldi. Son dönemde ortaya atılan “Şenol Güneş sezon sonu Beşiktaş’tan ayrılacak. Trabzonspor’a gidecek. Milli Takımın başına geçecek” iddialarına değinen menajer Deniz Türker, “Bu haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Şenol Hoca Beşiktaş’tan, Beşiktaş da Şenol Hoca’dan memnun” dedi.

İDDİALAR KÜLLİYEN YALAN

DENİZ Türker, şunları söyledi: “Son günlerde basında çıkan Beşiktaş’tan ayrılıyor haberleri gerçeği yansıtmıyor. Şenol Güneş’in Beşiktaş’la 1 yıl daha sözleşmesi var. Güneş ile ne bu sözleşmenin sonlandırılması ne de başka bir takıma teknik direktör olmasıyla ilgili bir görüşme olmamıştır. Şenol Hoca Beşiktaş’tan, Beşiktaş da Şenol Hoca’dan memnun… İlk 2 sezonunda 2 şampiyonluk yaşamış, Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazmış bir isim neden ayrılsın?”

AYAKTA ALKIŞLANACAK

SİYAH-Beyazlı taraftarların gönlünde kalp kuran tecrübeli çalıştırıcıya, Kayserispor maçı öncesi özel etkinlikler ve tezahüratlarla destek verilecek. Kupadaki F.Bahçe maçı sonrası yaşananlar nedeniyle bir hayli morali bozulan ve açıklamalarına da bu durumu yansıtan Güneş, G.Saray derbisinde tat vermemişti. Hocaya moral vermek isteyen Beşiktaş taraftarlarının maç başlamadan önce bir süre Şenol Güneş’i ayakta alkışlayacağı öğrenildi. 

Güneş

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki