Şenol Güneş'in Tavırlarının Nedeni Jorge Jesus!

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yaşadığı moral bozukluğunun sebebinin Jorge Jesus olduğu ortaya çıktı.
Haberin yayılanma tarihi:12 Şubat 2017, Pazar

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş son dönemde; alıngan, öfkeli, huzursuz ve sitemkar bir tavır sergiliyor...

Şenol Güneş'in bu tavırlarının takıma zarar verdiğini düşünen siyah-beyazlı yöneticiler ise Başkan Fikret Orman'dan tecrübeli hocadan bunun nedenleri hakkında bilgi almasını istiyor.

Ruh hali 180 derece değişen Şenol Güneş'le ilgili ortaya sürpriz bir iddia atıldı... iddianın kaynağı ise 1-1.5 ay önce Portekiz'den gelen Jorge Jesus dedikodusu. O dedikoduda, Başkan Fikret Orman'ın Benfica-Sporting maçını izlemek için gittiği Portekiz'de, Sporting'in hocası Jesus'a teklif yaptığı gündeme getirilmişti.
Beşiktaş yönetimi bu iddiayı jet hızıyla yalanlamasına rağmen, haberi yapan Portekizli gazeteci haberine sahip çıkmış hatta Başkan Orman'ın Jesus'un menajerlerine teklif yaptığı geceyi ve yaşananları detayları ile anlatmıştı.

Güneş'in sözleşmesinde yer alan opsiyonla ilgili siyah-beyazlı yönetimin TFF'ye yazı gönderdiği iddia edilse de Tosic'ten Q7'ye kadar irili ufaklı her oyuncuyla sözleşme yenilenmesine karşılık Güneş'le sözleşme konusunun hiç gündeme gelmemesinin tecrübeli hocanın keyfini kaçırdığı, bu yüzden de psikolojik olarak sıkıntı yaşadığı iddia edildi.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki