Şenol Güneş'ten Quaresma'ya

Ricardo Quaresma, Başakşehir maçı öncesinde Şenol Güneş'le özel bir görüşme gerçekleştirdi.
Haberin yayılanma tarihi:12 Eylül 2015, Cumartesi

Q17, “Gaziantep'te takımı yalnız bıraktığım için üzgünüm. Maça kafa olarak yüzde yüz hazırım” sözleriyle Güneş'ten forma istedi. Şenol hoca da, “Senden beklentimiz yüksek. Sana güveniyorum” diyerek oyuncusuna tam destek verdi

Euro 2016’da Portekiz’in Arnavutluk’u 1-0 yendiği maçın 90+2’inci dakikada sahne alarak Miguel Veloso’nun attığı golün asistini yapan Ricardo Quaresma, Siyah-Beyazlılar’a oldukça moralli döndü. Süper Lig’de yarın oynanacak Başakşehir karşılaşması öncesinde yapılan takım çalışmalarında hırslı görüntüsüyle dikkat çeken başarılı futbolcu, dün teknik direktör Şenol Güneş’le özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Hocasından, Trabzonspor mücadelesinde gördüğü kırmızı kart sebebiyle ikinci kez özür dileyen 31 yaşındaki futbolcu, “Gaziantep karşısında takımımı yalnız bıraktığım için üzgünüm. Ama bu durumu telafi etmek için elimden geleni yapacağım. Milli takımda olmam sebebiyle takım çalışmalarına biraz geç katıldım. Ama Başakşehir maçına kafa olarak yüzde yüz hazırım” diyerek hocasından forma istedi.

‘Dinamizm katman için transfer ettik’

Tecrübeli futbolcunun bu sözlerinden oldukça mutlu olan Şenol Güneş’ten de oyuncusunun görüşlerine olumlu yanıt geldiği öğrenildi. Başarılı çalıştırıcının, Q17’ye, “Sen, bu takımın önemli bir yıldızısın. Hem benim hem yönetimin hem de taraftarın senden beklentisi oldukça yüksek. Seni, bu takıma dinamizm katman için transfer ettik. Senin en önemli özelliklerinden biri, ilk 11’de de oynasan oyuna kulübeden de dahil olsan takımına maçı kazandırabilecek bir isim olman... Form grafiğinden gayet memnunum. Sana güveniyorum” cevabını vererek Portekizli’yi sevindirdiği bildirildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki