SERDAR SAATÇI'YA İTALYAN KANCASI!

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu Serdar Saatçı'ya İtalya'dan talip çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:02 Haziran 2022, Perşembe

SERDAR BOŞA ÇIKIYOR

Teknik Direktör Valerian İsmael'in yaz kampında son durumunu gördükten sonra takımda kalması ya da kiralık gönderilmesi için karar vereceği Serdar Saatçı için beklenenden daha erken bir ayrılık gerçekleşebilir. Serie A ekiplerinden Bologna, Beşiktaş ile bir yıllık sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Mihajlovic Ajax Maçında Gözüne Kestirdi

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Bologna Teknik Direktörü Sinisa Mihajlovic Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax maçından itibaren Serdar Saatçı'yı izlemeye aldı ve sezon sonunda transfer edilebilir raporu verdi.

Beşiktaş 5 Milyon Euro İsteyecek

İtalyan ekibi, Beşiktaş'a genç futbolcunun fiyatını sordu ancak seçim arasına giren Siyah-Beyazlı yönetim Bologna cephesinden süre istedi. Tarafların önümüzdeki günlerde resmen masaya oturarak pazarlıklara başlayacağı öğrenilirken, Beşiktaş yönetimi Serdar Saatçı'nın bonservisi için 5 Milyon Euro civarında bir rakam düşünüyor.

Haber7

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki