SERGEN HOCA YÖNETİMDEN ŞİKAYETLERİNİ AÇIKÇA SÖYLEDİ!

Sergen Yalçın ile yönetim arasındaki 3 büyük sorun...
Haberin yayılanma tarihi:19 Kasım 2020, Perşembe

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yönetimle 3 konuda fikir ayrılığına düştü. Bu konular ise transferde atılacak adımlarla ilgili.

Beşiktaş teknik direktörü katıldığı canlı yayında; ''Tabii ki başkanla ve yönetimle sorunlar yaşıyoruz'' açıklaması yaptı. En büyük sıkıntısını ise ''İşin enteresan tarafı basın bizim konuştuğumuz her şeyi biliyor ve yazıyor. İçimizden açıkçası bilgi sızıyor'' diye açıkladı. Sergen Yalçın’ın Başkan Ahmet Nur Çebi ile en büyük sıkıntısının ise transferler yüzünden olduğu biliniyor. Zaten bunu da, ''Ben yönetime şunu alalım diyorum, kulüp tarafı 'öbürü daha ekonomik' diyor'' şeklinde itiraf etti.

Beşiktaş’ta Sezon Başında Yaşanan Sorunlar Yeniden Gündeme Geldi

* Sergen Yalçın, kendilerine uygun yerli oyuncu olmadığını iddia ederek devre arasında yabancı oyuncu alınmasını istiyor. Yönetim “zaten dışarıda 4 tane adama boşa para harcıyoruz” diyerek yerli oyuncu bulmasını istiyor.

* Yönetim “satamıyoruz. En azından bunları oynatarak kazan” diyor. Ancak ne Ljajic’ten, ne Vida’dan, ne de N’Koudou’dan umut yok.

* Yönetim “kaleci alırsak, Ersin ile Utku’nun kariyerlerini bitiririz” diyor. Sergen Yalçın, “kaleci almazsak işimiz zor” cevabını veriyor.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki