Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı Arasında Taktik Savaşı!

Abdullah Avcı ile Süper Lig lideri Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Dolmabahçe'de takımları adına büyük bir taktik savaşı verecek...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ocak 2021, Cumartesi

Siyah-Beyazlılarda geçen sezon yaşanan yönetim değişikliğinin ardından teknik direktör Abdullah Avcı’nın da kulüpteki varlığı uzun sürmemişti.

Alınan istikrarsız sonuçların ardından Avcı’yla yollarını ayıran Kara Kartal, takımın başına Beşiktaş’ın efsane ismi Sergen Yalçın’ı getirmişti. 29 Ocak 2020’de 22 bin taraftarın önünde Vodafone Park’ta 1,5 yıllık sözleşmeye imza atmasının ardından göreve başlayan Yalçın, 365 günlük süreçte oldukça başarılı bir görüntü ortaya koydu. Geçen sezon orta sıralardan aldığı takımı sezon sonunda 3.’lük koltuğuna oturtan Yalçın, bu dönemde de Siyah-Beyazlılar’ın başında ligin ilk yarısını zirvede tamamladı. 

Kulüpten Mesaj Geldi

Tecrübeli teknik adam, 1 takvim yılı içinde Süper Lig’de 35 maçta 24 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Yalçın yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası’ndaki iki maçı kazanan ekip, Avrupa kupalarında ise 2 karşılaşmada birer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Dün kulübün Twitter hesabında “Bir yıl önce teknik direktörümüz oldu” başlığıyla yer alan videoda Yalçın için Vodafone Park’ta gerçekleştirilen ve 22 bin taraftarın yer aldığı görüntülere yer verildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki