SİYAH-BEYAZ BARIŞA DAVET!

Beşiktaş'ın yeni Disiplin kurulu başkanı Ahmet Akpınar, çok özel açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mayıs 2022, Salı

"KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK"

"Tabii her zaman söyledim. İktidara karşı seçim kazanmak çok zordur. Sayın Ahmet Nur Çebi de seçimi kazandı. Kendisini kutlamak lazım. Genel kurul takdiri o yönde olduğuna göre artık bunun üstünde çok fazla da sorgulama yapmanın bir anlamı yok. Kazanmak için ekip arkadaşlarımıza çok çalıştık. Üyeler de bunu takdir ettiler gördüğümüz kadarıyla ve 20 sandığın tamamını da önde bitirerek heyet olarak seçimi kazandık. Çarşamba günü de mazbata töreni var. Sonra da görevimize başlayacağız."

"TAAHHÜDÜMÜZ BARIŞI SAĞLAMAK"

Geçmiş uygulamaları görmeden bir şey söyleyemem ancak burada bizim bir taahhüdümüz var: Barışı sağlamak. Dosyaları yeniden gözden geçireceğiz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla da oturup konuşarak dosyaları yeniden gözden geçirmemiz gerektiğine inanıyoruz. Çünkü Beşiktaş artık barış yapılmalı. Tabii çok ağır şeyler olabilir. Telafisi mümkün olmayan şeyler varsa o ayrı bir konu. Genelde hafif şeyler olduğu zaman insanları da şikayetçilerle barıştırmak lazım."

"DÜŞÜK KATILIM EN BÜYÜK SORUNLARDAN BİRİ"

"Düşük katılım genelde Beşiktaş'ın en büyük sorunlarından biri. Seçimlere en fazla 6-7 bin kişi geliyor. Katılım aslında fena gelmedi baktığınızda. Tabii oylamada ağırlıklı olarak kurullar etkin olarak çalıştı. Bu arada tabii kazanan ve kazanamayan arkadaşları tebrik etmek lazım. Çok centilmen bir yarıştı. Rakibimiz olan sevgili Özgür Mert Balcı ki çok eski bir arkadaşım, çok işi bilmez ama İstanbul Amatör Sporcular Federasyonu'nda birlikte görev yaptı. Çok sevdiğim bir kardeşim. Diğer kurullardaki arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, abilerimiz hepsine başarılar diliyorum." 

"KAZANAN BEŞİKTAŞ OLDU"

"Beşiktaş'ta seçim kaybedilmez. Birisi kazanır, birisi kazanamaz. Bunu da Divan Kurulu heyetinde olan sevgili Fikret abimiz geçen bir toplantıda söylemişti. Yani Beşiktaş'ta kaybetmek yoktur. Bu görevdir. Bir süre sonra bu görevler diğer arkadaşlara verilebilir. Bir nöbet değişimidir. Biz buna saygı duyarız. Bunu hep yaşadık senelerdir. Çok kaliteli bir seçim oldu, diğer kurullar için de aynı şekilde. Kavgasız, gürültüsüz, nezaket ve saygı çerçevesinde. Beşiktaş'a hayırlı olsun. Herkese yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Çünkü kazanan burada Beşiktaş oldu."

 Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki