SİYAH BEYAZ NOKTA ATIŞI TRANSFER!

Beşiktaş aradığı stoperi nihayet getirdi...
Haberin yayılanma tarihi:27 Ağustos 2024, Salı

Aranan Adam Felix Uduokhai;

Alman futbolcu gerektiğinde sol bek ve ön liberoda da görev alabiliyor. Yetenekli ve bir o kadar da hırsıyla öne çıkan bir oyuncu.

Transferin hızlı takımlarından Beşiktaş, hücum hattından sonra savunmayı da güçlendirmek için düğmeye bastı. Takımdan gidecek futbolculara bir bir yeni adreslerine gönderen yönetim sol stoperini Almanya'da buldu. Bundesliga'dan ülke dışına çıkmayan Uduokhai ilk kez yurt dışına çıkacak.

MÜTHİŞ YETENEK

Felix Uduokhai, Beşiktaş'ın Augsburg'dan transferi. Stoper, sol bek ve ön libero oynayabiliyor. Çok yönlü bir futbolcu. Savunmanın sol kanadı ondan soruluyor. Güçlü fiziği ile hava toplarında oldukça etkili. Sol ayağını iyi kullanan müthiş bir yetenek. İkili mücadelelerde yerden ve havadan çok etkili.

5 GOLE DİREKT KATKI

Nijerya asıllı Alman oyuncu futbola Aue altyapısında başladı. 1860 Münih'in altyapısında yetişti. Alman Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında da forma giydi. Profesyonel olarak Bundesliga'nın Wolfsburg ve Augsburg takımlarında ter döktü. Bundesliga'da 150 maçta süre aldı. 4 gol 1 asistlik katkı yaptı.

Fotomaç 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki