'SİZ BEŞİKTAŞLILARI APTAL MI ZANNEDİYORSUNUZ?

Erce KAFTAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Kasım 2021, Pazartesi

Beşiktaş Trabzonspor'a Yenildi. Olabilir Mi? Olabilir... 

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de işler iyi gitmiyor. Olabilir mi? Olabilir...  Beşiktaşlıysan sadece bu sevinmek için sevmemişsindir. 

Peki Arkadaş; Beşiktaşlı Neden Çok Öfkeli? 

Taraftar öfkeli çünkü taraftarın derdi başarılar değil. Sıkıntı çok büyük! 
Derdi armaya sahip çıkılmaması, kulübün hakkının göz göre göre yenmesi... 
Kendi paralı izlerken başkan yandaşlarına bedava bilet dağıtılması... 
Amigo, dernek başkanları, Trabzonluların localarda, protokol tribününde ağırlanması... O rakip takım taraftarların saha içinde cirit atması, Beşiktaşlı taraftarlara küfür etmesi... 
Taraftara kombine satmayan yönetimin el altından bedava biletleri dağıtması... 

Otlakçı tayfanın teknik direktör Sergen Yalçın'ı istifaya çağırması... Sergen Hoca'ya destek veren büyük çoğunluğa amigo kılıklı kişilerin saldırması...  "Güçlü başkan' sloganıyla 2 yıldır koltukta oturan başkanın 'Beşiktaşspor' tabirin kullanması bile bir acayip. 

Beşiktaş Başkanlık Makamına Oturmak Bu Kolay Mı? 

Ne güzel iş... Haksızlık karşısında ortalıklarda görünme, taraftarın gazını alması için ekrana çıkardığın yöneticinin de çıkıp, 'Hakemleri böyle kabullendik' desin. 

Sergen Yalçın da farkında üstüne oynanan oyunun...

Çebi ve yöneticiler kulübün dinamiklerini bilmiyorlar. Beşiktaş'tan çok uzaklar. Camia onları tanımıyor, onlar da camiayı... Camia yönetici koltuğunda oturanların iyi niyetle olduklarını düşünüyor ama asıl Beşiktaş Yönetimi için söylemek gerekir; ''Elimizdeki malzeme bu!''

Başkan ve yöneticiler sosyal medya trollerine taşeronluk vermişler, işleri idare etmeye çalışıyorlar.  Bunlar, yarın TFF seçimi olsa çıkıp koşa koşa Nihat Özdemir'e oy atarlar. O kadar eminim ki...

Geçen sezon kural hatası yaptığı için geçtiğimiz sezon play off çeyrek finalinde Türkiye Basketbol Federasyonu'na söylemedik laf bırakmayan Çebi yönetimi aradan 6 ay geçti, geçmedi, Hido'cu oldu. Genel kurulda hem de aday Beşiktaşlı Erman Kunter'di. Neymiş efendim telefon gelmiş. Neymiş efendim; Fenerbahçe ve Galatasaray'la ortak hareket etmişler. Bir de utanmadan Hido kazandı diye zafer pozu veriyor Beşiktaş'ın yöneticileri... Yahu, koca Beşiktaş kulübü koltuk için oyunu satar mı? 

Beşiktaş Başkanı Hesap Soracaktı?

Yalan oldu. Raporda belli ki kendi var, açıklayamıyor.  Güçlü başkan diye geldi ama Fulya'da Beşiktaş'ın hakkını yiyenlerle saf tuttu. Ya arkadaş koca Fulya hiç oldu, hiç mi utanmıyorsun eski başkana sahip çıkmaya!  Ahmet Nur Çebi, kötü bir Yıldırım Demirören taklidi. Dağıtılan bedava maç biletleri bile kötü bir taklit... Herkese mavi boncuk başkanlığı...  Birçok kongre üyesinin 'Vizyonu yok ama bir şeyler yapmaya çalışıyor' düşüncesi çok ama çok tehlikeli.

Demirören başkanlık koltuğunda oturduğunda herkes onun bir şeyler yapmaya çalıştığına inandı. Onun Beşiktaş başkanlık koltuğunda tam 8 yıl oturması Beşiktaş tarihinde unutulmayacak yaralara neden oldu. Bir günde gitti, hem de arkasına bakmadan! 

Lafım Size Kongre Üyeleri...

Önce Beşiktaş'sa lütfen sağduyulu düşünün. Biliyorum ki Sergen Yalçın'ın söyleyecek çok şeyi var ama susuyor. Onun da hataları var ama 'kol kırılır yen içinde kalır' diyerek Beşiktaş'ı düşünüyor. Hocayı yıllardır tanırım. Kimseye eyvallahı yoktur.  Kaç haftadır organize hakem hatalarına isyan ediyor ama yönetimden çıt yok. 

Beşiktaş Büyük Taştır Altında Kalırsınız... 

Bugün 40 bine yakın kongre üyesi var. Bu kişilerin içinde akademisyenler, işadamları, ekonomistler gibi birçok meslekten insanlar var. Haydi ne duruyorsunuz, sahip çıkın kulübe, Beşiktaş'ın haklarına... 

Sözüm sana Beşiktaşlı... Süleyman Seba'nın dediği gibi, 'Beşiktaş'a hizmet etmek istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın'... Beşiktaş'ın hakkını organize bir şekilde koruyun. Saha içinde de koruyun, Süleyman Seba önderliğindeki o efsane yöneticilerin dişleriyle, tırnaklarıyla Beşiktaşlılara bıraktığı mirasları da geri isteyin. Beşiktaş'ın hakkıdır; Fulya, Pendik, BJK Koleji... 

Beşiktaş'ı Sahipsiz Bırakmayın Güç Sizde.. Söz Çoğunluksunuz...

Beşiktaş'a Vizyonsuzluk Yakışmıyor

Koca Beşiktaş'ın saha içindeki hakkını koruyamayan, iki yıldır verdiği hiçbir sözü tutmayanları, camiayla ilgisi olmayanları, politikada beklentisi olan, ihale peşinde koşanları, Beşiktaş'ın ismini kullanarak merdivenleri çıkanları baştacı etmeyin.  Birlik olun, sesinizi yükseltin, Beşiktaş'ın hakkını koruyun.  Güç sizde... Sizler büyük çoğunluktasınız... Beşiktaş; grupların, derneklerin, trollerin, kulüpten geçinen yandaşların değil, gerçek Beşiktaşlılarındır.

Kartalhaber 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki