SMA HASTASI PAMİR BEBEK İÇİN OMUZ-OMUZA!

Spor camiası, 19 aylık olan SMA Tip 1 hastası Pamir Bebek için ailesi yardım kampanyası başlattı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Kasım 2020, Çarşamba

Beşiktaş'ın ön ayak olduğu yardım kampanyası, Beşiktaş resmi YouTube kanalından yayınlandı

Kampanya destekçileri arasında Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve kızı Elgiz Nur Çebi Yavuz ile birlikte; ünlü sanatçılar Ceyda Düvenci, Ozan Dolunay, Sarp Apak ve Şevval Sam da bulunuyor. Pamir'in ailesiyle birlikte katıldığı yayına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de katıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi "İnşallah bir yayının sonucunda başarılı bir yardım toplarız. Futbol camiasına, katılımcılara ve sayın başkanlara saygı ve selamlarını iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise "Bir baba olarak teşekkür ederim size. Pamir gibi ülkemizde ne yazık ki onlarca çocuğumuz var. Bu hastalık için tedavi yöntemi bulunmuş Amerika'da. Bizim de hastanelerimiz var. Tedavi yöntemleri arasında en pahalı olan yöntemlerden biri. O yüzden yaptığınız kampanyaya toplanan paralar çok kaydadeğer ama yetmiyor. İnşallah bu akşam arayı kapatmamız lazım. Çok az süre kaldı. 600 bin dolar fark var yanılmıyorsam." şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Batıda çok gelişmiş dernekler var. SMA hastalığı için dernek kurulması gerekir. Daha birçok hastalıklar için de. Ali başkanımın da ifade ettiği gibi her şeyi devlette beklememek gerekir. Toplumsal irade göstermemiz gerekiyor. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Ben de maddi olarak elimden geleni yapacağım. Sizi tebrik ediyorum. Buradan kamuoyuna sesleniyorum." dedi.

Mustafa Cengiz'in "Bu arada basketbol maçına gidiyorum. Bize şans dileyin." ifadelerine Ali Koç, "Yolunuz açık olsun başkanım", Ahmet Nur Çebi ise "Başarılar başkanım" şeklinde yanıt verdi.

Kampanya canlı yayınına Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un diyaloğu damgasını vurdu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Pamir bebeği sağlığına kavuşturup hep birlikte Beşiktaş maçı izleriz." temennisine Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Bizim sahamızda olsun başkanım. Avantaj bizde olsun." esprisiyle yanıt verdi. Ali Koç'un "Fark etmez. Ben Beşiktaş forması giyer gelirim." sözlerini Ahmet Nur Çebi, "Harikasın" sözüyle cevapladı.

SMA hastalığıyla mücadele eden Pamir bebek desteklerinizi bekliyor.

Alıcı: Fatih Pekin (Babası)
IBAN: TR42 0011 1000 0000 0096 0476 97

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki