Sporting Lizbon'da Panik

Portekiz basını, Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra kendi sahasında Lokomotiv Moskova’ya da yenilen Sporting Lizbon’un Beşiktaş maçı öncesinde psikolojik baskı altında olduğunu yazdı.
Haberin yayılanma tarihi:30 Eylül 2015, Çarşamba

Kartal’ın UEFA Avrupa Ligi’nde sahasında yapacağı ilk maç öncesi Sporting Lizbon’da gerginlik yaşandığı aktarıldı. Portekiz ekibinde, 2 ana maddenin ön plana çıktığı vurgulandı. Ülke basınında yer alan haberlerde, Jorge Jesus yönetimindeki takımın, lig mücadelesinde Porto ile 6 hafta sonunda liderliği paylaştığı ancak Avrupa’da işlerin farklı olduğu kaydedildi.

Sporting Lizbon’un bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off’unda CSKA Moskova’ya iki maçta da 3-1 kaybetmesi ve UEFA Avrupa Ligi’nde de kendi sahasında Lokomotiv Moskova’ya aynı skorla mağlup olması örnek verildi. Sporting’in bu nedenle Beşiktaş maçı öncesi psikolojik baskı altında olduğu vurgulandı.

İkinci madde olarak ise Beşiktaş’ın form durumu gösterildi. Fenerbahçe’yi yenerek liderlik koltuğunu ele geçiren siyah-beyazlı takımın kendi seyircisi önünde iyi bir atmosfere sahip olduğuna vurgu yapıldı. Geçen sezonki Liverpool maçının da hatırlatıldığı haberlerde, Sporting Lizbon’u zorlu bir deplasmanın beklendiği yazıldı.

Milliyet

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki