SPORTİNG'E ÇİFTE HAREKAT!

Portekiz basını, Beşiktaş'ın Rosier ve Sporar için 10 Milyon Euro teklif etmeye hazırlandığını öne sürdü....
Haberin yayılanma tarihi:11 Temmuz 2021, Pazar

Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre Galatasaray'ın Rosier'ye ilgisi, Beşiktaş'ın transfer için fiyat yükseltmesini gerektirdi.

Sporting'in 6.5 Milyon Euro istediği bonservis bedeline karşılık Beşiktaş, 3 Milyon Euro'nun üzerine çıkmamıştı fakat son gelişmeler sonrası Beşiktaş'ın Sporting'den ayrılması beklenen golcü oyuncu Andraz Sporar'ı da listesine eklediği ve iki oyuncunun birlikte transferi adına Rosier için 5 Milyon Euro seviyesine çıkabileceği belirtildi. 

2 OYUNCUYA PAKET TEKLİF

O Jogo, Beşiktaş'ın iki oyuncunun transferi adına 10 Milyon Euro önermeye hazırlandığını belirtiyor. Sporting'in ise kadroya kattığı dönemde Rosier için 5 Milyon Euro, Sporar için 6.5 Milyon Euro ödemesinden kaynaklı 12 Milyon Euro düzeyinde bir teklif istediği aktarılıyor. Sporting'in buradan gelecek 12 Milyon Euro ile Braga'dan Al Musrati'nin transferini bitirmek istediği de aktarılmakta.  Valentin Rosier, 2019'da Dijon'dan 5 Milyon Euro bonservis bedeliyle Sporting'e transfer olmuştu. Sonrasında ise 2020-21 sezonunu Beşiktaş'ta geçirirken Siyah-Beyazlılar'ın Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluklarına büyük katkı sağlamıştı.

Fanatik

Etiketler: Sporar   Rosier   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki