Stopere İndi Geliyor!

Beşiktaş, Stoke City’le Martins Indi’nin 1 sezonluk kiralanması konusunda anlaşma sağladı.
Haberin yayılanma tarihi:03 Ağustos 2018, Cuma

Pepe ve Vida’ya talipler varken Siyah-Beyazlılar işi sağlama aldı.

Indi transferi resmiyet bekliyor.

BEŞİKTAŞ, Hollandalı savunmacı Martins Indi’yi bitirdi.

Küme düştükten sonra eldeki oyuncuları çıkarmaya başlayan Stoke City, Hollandalı savunmacısını da satışa koydu. Domagoj Vida ve Pepe’ye önemli teklifler varken Siyah-Beyazlılar uzun maraton öncesi yine transferdeki ‘Doğru’ hamlesini yaptı. İngiliz basınındaki habere göre; Beşiktaş, Stoke City ile Bruno Martins Indi’nin kiralanması konusunda anlaşma sağladı. 

BABEL&LENS FAKTÖRÜ ETKİLEDİ 

26 yaşındaki Hollandalı stoperi ikna etmek çok zor olmadı. Bir dönem milli takımda birlikte oynadığı Ryan Babel ve Jeremain Lens’in de Beşiktaş’ta oynaması Kartal’ın kozu oldu. 26 yaşında olmasına rağmen Uluslararası anlamda üst düzey maçlara çıkan Martins Indi, Avrupa’da hedefleri olan Beşiktaş’ı oldukça cazip buldu. Ancak oyuncunun kulübü Stoke, tapusuyla gitmesine razı olmadı. Indi, geçen sezon büyük umutlarla Porto’dan 8 milyon euroya alındı. 

KİRALAMA HERKESİN İŞİNE GELDİ

Stoke City yönetimi, oyuncusunu kalmaya ikna edemediği için kiralık gidişine razı oldu. Bu durum Siyah-Beyazlılar’ın da avantajına oldu. Mali dengeleri bozmadan hareket eden Fikret Orman ve yönetimi, bu fırsatı kaçırmadı. Satın alma opsiyonuyla ilgili henüz netleşmiş bir şey yok. Oyuncunun mukavelesi ise 2022’de sona eriyor Önümüzdeki hafta bu transferin açıklanabileceği belirtildi. Indi, Enzo Roco’dan sonra ikinci defans takviyesi olacak. 

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki