Sunderland Lens için Beck ve Milosevic'i İstiyor

Beşiktaş yönetimi, Jeremain Lens'i takas yoluyla kadroya katmak istiyor. Sunderland ise Lens'e karşılık Beck ve Milosevic'i istiyor.
Haberin yayılanma tarihi:01 Haziran 2017, Perşembe

Beşiktaş ile Sunderland, Şubat ayında Jeremain Lens'in transferi konusunda masaya oturdu... iki taraf Tolgay Arslan'la takas konusuna razı oldu. Sunderland'in küme düşmesi, Tolgay'ın bir alt ligde oynamak istememesi takas opsiyonunu zora soksa da Beşiktaş'tan karşı hamle geldi.

Siyah-beyazlı yönetim İngiliz ekibine Şenol Güneş'in gelecek sezon kadroda düşünmediği, Alexander Milosevic, Andreas Beck, Gökhan İnler, Veli Kavlak, Aras Özbiliz ve Denys Boyko isimlerinden ikisini teklif etti.

Siyah-beyazlılar Boyko'ya ilgi beklerken İngiliz ekibi Beck ve Milosevic'le ilgilenebileceklerini iletti. Bugün Londra'ya gidecek olan Fikret Orman yazışmalardan sonra ortaya çıkacak durumu bizzat idare edecek.
Lens'i Beşiktaş'a yaklaştıran Güner'in mektubu oldu

Beşiktaş'ın Jeremain Lens'e olan ilgisi uzun süreden beri varolduğunu Başkan Fikret Orman açıkladı...

Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal ve Marcelo'nın sözleşme yenileme görüşmeleri sırasında Hollandalı oyuncu için ilk temas Lens'in de menajeri olan Kees Vos'la kurulmuştu. Mart sonunda Umut Güner'in yazdığı, "Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı özlemedin mi?, 3-5 bin kişiye mi oynamak, yoksa en az 30 bin 40 bin kişiye mi?" içeriği olan mektubu ise Vos tarafından Lens'e ulaştırılmıştı. Lens bu mektup sonrasında menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a "evet" deyince, Aziz Yıldırım'dan "hem Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Hem de Beşiktaş'la görüşüyorsun" diyerek Hollandalı oyuncuyu fırçalamış ve o gün ipini çekmişti. Kariyerinin son büyük sözleşmesini imzalamak için Çin'den teklif bekleyen Lens bu teklifi alamazsa, Beşiktaş'a imza atacak.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki