Survivor’da Irkçılık Şoku

Pascal’dan Hakan’a ‘Irkçılık’ suçlaması..Ada karıştı
Haberin yayılanma tarihi:04 Mayıs 2015, Pazartesi

Survivor All Star’da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı. Ünlüler arasındaki bireysel dokunulmazlık oyununun galibi ise Merve Aydın oldu. Aydın böylece konseyde ismi yazılmadan bir haftayı daha rahat geçirme şansı buldu. Ada konseyindeki oylamada ise ünlüler takımı elenecek ilk isim olarak Hakan Hatipoğlu’nun ismini belirledi..

ZENCİ SUÇLAMASI

Ünlüler konseyde birbirine girdi. Hakan, tartışmadan dolayı Serenay’ın yanında yer alırken, Pascal her iki isme de tepki gösterdi. Kendisine Hakan’ın zenci yakıştırmasını yaptığını iddia eden Pascal, kendisinden saygı bekleyenlerin aynı saygıyı göstermelerini istedi.

Serenay ise Survivor’da ilk kez bu kadar kötü bir hafta geçirdiğini söyledi. Oyunu kaybettikten sonra sinir krizi geçirdiğini; ancak Pascal’ın bunu şov olarak değerlendirdiğini söyleyen Serenay, adada sadece Hakan’ın destek çıktığını anlattı.

Serenay’ın suçladığı Pascal ise konseyde kendisini savundu. Hakan ile yaşadığı iki olayı paylaşan Pascal, Hakan’ın kendisine zencilik imasında bulunduğunu iddia etti.

Konseyde Hakan’a ‘Önce bana ve rengime saygı duyacaksın’ diyen Pascal, bir olayda da Hakan’ın kağıtları yere attığını, kendisini uyarması üzerine Hakan’ın, “Acun’un parasını verdiği zenciler toplasın” yanıtını verdiğini söyledi.

Pascal’ın suçlamaları karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Hakan ise zaman zaman ayağa kalkarak söylenenlere tepki gösterdi. Acun Ilıcalı’dan tartışmaya müdahale etmesini isteyen Hakan, Pascal’ın yalan söylediğini, aralarında söylendiği gibi bir diyalogun geçmediğini iddia etti.

Taraf

Etiketler: DUYDUK MU ?   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki