Talisca ''İdolum Rivaldo''

Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca, Bjk Tv'de açıklamalarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:25 Ağustos 2016, Perşembe

Yaptığı açıklamalarda genç yıldız: 

Hala karşılamanın etkisindeyim - 

"İlk izlenim her adım sadece taraftar havaalanında ki karşılama mükemmeldi hala etkisindeyim. Çok mutluluk verici, kariyerimde unutulmayacak ve daha önce hiç yaşamadığım bir andı. Buna karşılık olarak sahada taraftara en güzel cevabı vermek istiyorum." 

Stad tek kelimeyle mükemmel 

"Sabah biraz sakin başladık güne. Sağlık kontrollerini yaptık. Herhangi bir sorun olmadan oradan çıktık. Stada gittik. Stad tek kelimeyle mükemmeldi. Kesinlikle Beşiktaş'ın hedeflerine yakışır bir stad. Ardından tesislere geçtik tesislerde de harika bir karşılama vardı. Brezilyalı arkadaşlar ve Quaresma çok ilgi gösterdi. Hocamızla da tanışma fırsatı buldum." 

Takım oyuncusuyum 

"Takım oyuncusuyum. Zaten takım oyuncusu olarak sahaya çıktığınız zaman kalitenizde varsa kaliteniz oyuna oyuna yansır. Hem gol atmayı hem asist yapmayı seviyorum. Kariyerimde hem gol hem asistlerim var. Takım arkadaşlarım rahat olabilir. 10 numara pozisyonunda kendimi çok rahat hissediyorum. Hem onlara asist yapacağım hem de gol atarak skora etki edeceğim" 

Hocamızın gösterdiği yoldan ilerleyeceğim 

"Yeni bir sayfa açıyorum kariyerimde. Sportif bir sayfa olarak gözükse de sosyal olarak da kendimi geliştirmek istiyorum. Bu yeni maceramda taraftarımız emin olsun her geçen gün üstüne koyan bir oyuncu görecekler. Hocamızın gösterdiği yoldan ilerleyerek daha iyi bir futbolcu ve daha iyi bir insan olacağım. Alanya maçını izledim ve stadı dolu görme şansım oldu. Taraftarı görünce tüğlerim diken diken oldu çok etkileyiciydi. Artık bana çalışmak düşüyor. Hocamın gösterdiği yoldan taraftarıma seyir zevki olan bir futbol izletmek istiyorum." 

Kendimi evimde gibi hissediyorum   

"İstanbul'a daha önce de geldim. Çok güzel ve çok dikkat çekici bir şehir.  Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Kilo almak gibi bir niyetim yok Türk mutfağını henüz araştırmadım ama her şeyi yerim." 

Bayern Münih gelirse biz hazırız  

"Attğım en güzel frikik golüm Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e attığım goldü. Şampiyonlar Ligi için Seçim yapmış gibi olmayayım. Bayern büyük bir takım. Ama onlar gelirlerse de biz hazırız." 

Hobi olarak gitar ve bateri çalıyorum  

Hastalık seviyesinde Playstation hayranıyım ama çocuğum olduktan sonra biraz ara vermek zorunda kaldım. Beşiktaş'a geldikten sonra Sosyal medyada da ilgi çok yoğun oldu. 15.000 twitter takipçisi kazandım. Futbolun dışında hobi olarak gitar ve bateri çalıyorum. 

İdol olarak Rivaldo'yu görüyorum    

"Mourinho'ya yorumları için  teşekkür ediyorum. Çok değerli bir hoca. Bir gün tabi ki Mourinho'yla çalışmak iserim. Stilim Rivaldo'ya benziyor. İdol olarak da Rivaldo'yu görüyorum uzun boylu sol ayaklı ve teknik bir oyuncu." 

Şampiyonlar liginde yükselmek kesinlikle bir hayal değil -     

"Taraftarın bana güvenmesi çok güzel bişey. Bu güven tabi ki onları büyük bir beklentiye sokuyor. Ben de takım arkdaşlarımla birlikte bu beklentiyi karşılayacağımıza inanıyorum.Beşiktaş kesinlikle şampiyonlar liginde beklenenin üzerine çıkabilir ben şampiyonlar liginin Barcelona, Real Madrid, Bayern, Juventus gibi takımlardan ibaret olmadıgına inanıyorum. Geçen sene benfica bunu gösterdi. Bir hakem hatasıyla yenildik. Beşiktaş içinde şampiyonlar liginde ilerlemek kesinlikle sadece bir hayal değil." 

Etiketler: Talisca   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki