Talisca “Karabükspor’un Adını Bile Duymadım''

Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı, Talisca, “Karabükspor’un daha önce adını bile duymadım. Ama rakibimize oldukça saygı duyuyorum. Gaziantepspor maçıyla iyi bir başlangıç yaptım ama bu maç bambaşka olacak” dedi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Eylül 2016, Cumartesi

Kara Kartal’ın Portekiz devi Benfica’dan 2 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladığı Anderson Talisca, geçen hafta Gaziantepspor’la oynadıkları hazırlık maçındaki başarılı performansını bugün oynayacakları Karabükspor mücadelesinde de sürdürmeyi planlıyor.

Konuyla ilgili olarak önceki gün basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Brezilyalı orta alan oyuncusu, “Karabükspor’un daha önce adını bile duymadım. Ama rakibimize oldukça saygı duyuyorum. Beşiktaş’ın yeni transferlerinden biriyim ama form olarak kendimi hazır hissediyorum. Gaziantepspor maçıyla iyi bir başlangıç yaptım ama bu maç bambaşka olacak. Taraftarımızın desteğiyle sahamızda galip gelmek için elimizden geleni yapacağız” sözlerini sarf etti.

‘Benfica maçı unutulmaz’

Gelecek hafta bonservisinin bulunduğu Benfica’yla oynayacakları Şampiyonlar Ligi B Grubu maçıyla ilgili olarak da konuşan Talisca, “Benim için Benfica maçı unutulmaz olacak. Hâlâ Benfica’nın oyuncusuyum ama Beşiktaş’ın kazanması için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Benfica taraftarıyla dialoğum oldukça iyi ama bu durumun maça olumsuz yansıyacağını düşünmüyorum. Umarım Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçımızdan 3 puanla döneriz” diye konuştu.

Fanatik

 

Etiketler: Talisca   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki