TALİSCA TRANSFERİ İÇİN BEŞİKTAŞ'A DEV RAKİPLER!

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan ayrılması gündeme gelen AnderonTalisca ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi...
Haberin yayılanma tarihi:22 Mart 2022, Salı

EZELİ RAKİPLER KARŞI KARŞIYA

Süper Lig'de bu sezon istediğini elde edemeyen Beşiktaş ve Galatasaray önümüzdeki sezonun kadrosu için harekete geçerken iki ezeli rakip Anderson Talisca transferi için bir süre önce karşı karşıya gelmişti.Kara Kartal 2016-2018 yılları arasında formasını giyen Talisca'yı yeniden renklerine bağlamak isterken, kısa süre önce yapılan sponsorluk anlaşmasında başkan Ahmet Nur Çebi, Brezilyalı oyuncunun transferini gerçekleştirebileceklerini ifade etmişti.

Başkan Çebi Uygun Mali Şartlarla Talisca'yı Yeniden Kadrolarına Katabileceklerini Açıkladı

Beşiktaş cephesinde Talisca için bu gelişmeler yaşanırken, İtalya'dan gelen haber ise iki dev kulübün moralini kaçırdı. Talisca'yı daha önce de isteyen İtalyan kulübü Roma'nın 28 yaşındaki yıldızı yeniden gündemine aldığı belirtildi. İtalyan basınında Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun önümüzdeki sezon için transfer istediği ve Al Nassr forması giyen Talisca'nın takımından ayrılmak istemesi sebebiyle oyuncunun transferinin mümkün olabileceği kaydedildi.

Roma Planları Bozdu

Roma'nın Talisca için resmen devreye girmesi halinde Beşiktaş ve Galatasaray,Brezilyalı için daha zorlu bir transfer süreciyle karşılaşabileceği tahmin ediliyor. Türkiye'de daha önce iki sezon Beşiktaş forması giyen Anderson Talisca, daha önce kariyerinde Bahia, Benfica, Guanghzhou ve Al Nassr kulüplerinde top koşturdu. 1.91 boyunda ve 28 yaşında olan Anderson Talisca'nın piyasa değeri ise 11.5 Milyon Euro olarak gözüküyor.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki