TALİSCA'DAN İNCE HESAPLAR!

Beşiktaş ile yıllık 2,5 Milyon Euro'ya el sıkışan Talisca, "En-Nassr'dan ayrılmıyorum" dese de bunun sebebi yüklü miktarda alacağını bırakmak istememesi...
Haberin yayılanma tarihi:09 Nisan 2022, Cumartesi

Beşiktaş’ın Gelecek Sezonki Transfer Çalışmalarından Belkide En Önemlisi Anderson Talisca

Siyah Beyazlı yönetimin Brezilyalı oyuncuyla yaptığı görüşmeler son derece olumlu geçti. Yıllık 2,5 Milyon Euro'luk teklifi kabul eden 28 yaşındaki oyuncuyla sadece imza parası konusunda masaya oturulacak. Bu gelişmeler yaşanırken Anderson Talisca’dan en-Nassr’dan ayrılacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığı yolunda açıklama geldi. Brezilyalı “Kulübümde uzun yıllar kalmak istiyorum ve burada tarih yazmak istiyorum” dedi.

YÖNETİM HAZIR

Ancak Anderson Talisca'nın bu açıklamasının sebebi, kulüpten alacağının olması. En-Nassr ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek olan Talisca, yaklaşık 8 Milyon Euro'luk alacağını bırakmak istemiyor. Brezilyalı yıldız bu açıklamasıyla kendisini istemeyen en-Nassr yetkililerini zor durumda bırakmaya devam ediyor. Siyah Beyazlı yönetim, Suudi Arabistan'daki gelişmeleri yakından takip ederken, Türkiye'den başka kulüpler devreye girmeden önce transferi bitirmek için hazırda bekliyor.

Türkiye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki