Tapelerin Arkasında Sevgisizlik Saygısızlık Var

Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu üyelerinin yaptığı konuşmaların ardından Başkan Orman'ın toplantıyı erken terk etmesinden dolayı kürsiye çıkarak yapılan konuşmalara ortak cevap verdi
Haberin yayılanma tarihi:15 Kasım 2014, Cumartesi

-BİZE GÜÇ VERİYOR-

"Sayın Başkanımızın gitmesi gerektiği için sorulara ben cevap vereceğim. Bu toplantılar Beşiktaş'a fayda sağlamak için yapılan toplantılardır. Bu da bize güç veriyor." dedi.

-HERKES KAPISINI KAPATMIŞ, BİR BAĞ YOK-

Atıf Keçeci'nin altyapı ile ilgili açıklamlarına değinen Çebi; "Atıf Bey'in altyapıyla ilgili dediklerine katılıyorum. Berkan Gocay'la birlikte burayı halletmeye çalışıyorum. Herkes kapasını kapatmış hiçbir bağ yok. Bir koordinasyon yapmaya çalışıyoruz."

-DİNLEMELERE TAKILMAKTAN DOLAYI BİR SERZENİŞ VAR-

"Tapeler bahsi var. Kulübümüze zarar veren bazı insanları başkan tarafından takip edilmesi konusu vardı. Bu dinlemelere takılmaktan dolayı bir serzeniş var. Umarım bu konuşmalarda bir serzeniş yoktur."

Divan Kurulu Üyesi Kadir Kılıç'ın kongre üyeliklerinin bekletildiğini iddia etmesinin ardından Çebi, sert konuştu ve karşılık tartışma yaşandı.

-ORTAMI GERMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL-

"Kongre üyelikleri için dosyaların hepsi Genel Sekterimizdedir. Bu olayları biz Kadir Bey sizinle konuştuk. Bunları burada konuşmak ortamı germekten başka bir şey değil. İçerideki üyelik dosyalarının nasıl yürütüldüğü geçen gün size anlatılmadı mı?"

Ayırca Kadir Kılıç'ın Necip Uysal'ın aldığı paraya değinmesi üzerine Çebi; "Başarının en önemli unsuru huzurdur. Biz çocuklarımızı mutlu ederek orada yaşatmaya çalışıyoruz. Özellikle de altyapıdan gelen bir çocuğumuza laf ettirmem"

-ESNAF DİLİYLE KONUŞMAK İSTİYORUM-

"Mali anlamda bir şeyler ifade etmek istiyorum. Esnaf diliyle konuşmak istiyorum. Hisse satışlarının geliri mal satışıdır ama burada onu satarken daha çok para gelecek olan stat inşaatında kullanıyoruz. Bir arabaya durdurmak istediğinizde hemen durdurmak için bir süreç gerekiyor. Ben özellikle şunu söylemek istiyorum. Tape konuları falan var. Biz ne zaman birlikten uzaklaşırsak başımıza bunlar gelityor. Tapelerin arkasına sevgisizlik saygısızlık vardır"

-BAŞKANIMIZ PROJEMİZİ AÇIKLAYACAK-

"Akatlar ve Süleyman Seba Spor Salonu'yla ilgili projelerimiz var. Başkanımız bunu ileri ki günlerde açıklayacak" 

-ARENA'DA BU SEZON 1 MAÇ OYNAMAK İSTİYORUZ-

"Vodafona Arena'da bu sezon 1 maç oynamak istiyoruz. Gelecek sezonun da maçlarını yeni stadımızda oynamak istiyoruz"

Haber1903

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki