TARİHE KARA LEKE!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda üçüncü maçından da yenilgiyle ayrıldı. Siyah-Beyazlı takım, Portekiz'in Braga takımına evinde 2-1 mağlup olurken, bu yenilgi Beşiktaş için üzücü bir sonuç daha doğurdu...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ekim 2019, Cuma

Beşiktaş Tarihe, Evinde Üst Üste Alınan 4. Mağlubiyet Olarak Geçti

Beşiktaş, Avrupa'da sahasında üst üste 4. kez kaybetti. Geçen sezonki UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö'ye evinde 1-0 mağlup olan Beşiktaş, bu sezon ise İstanbul'daki maçlarda Wolverhampton'a 1-0 ve Braga'ya 2-1 yenildi.

Siyah-Beyazlı Ekip Deplasmanda ise Slovan Bratislava'ya 4-2 Mağlup Oldu

Beşiktaş, bu sezonki 11. resmi maçında 6. yenilgisini aldı. Sezon başından beri sadece iki kez kazanabilen siyahbeyazlı ekip, 3 maçı ise berabere tamamladı. Süper Lig'deki 8 maçta 2 galibiyet ve üçer beraberlikle yenilgi alan Siyah-Beyazlı ekip, Avrupa Ligi'ndeki üç karşılaşmasını ise yitirdi.

YEDİ OYUNCU EKSİKTİ

Braga ile Avrupa Ligi'nde dün oynanan maçta Beşiktaş'ta 7 eksik vardı. Kartal'da sakatlıkları bulunan; Dorukhan Toköz, Burak Yılmaz, Douglas, Abdoulay Diaby, Georges N'Koudou, Victor Ruiz ve Gökhan Gönül dünkü karşılaşmada forma giyemedi.

KULÜBEDE ÜÇ GENÇ

Tecrübeli çalıştırıcı Avcı, Braga karşısında 18 kişilik kadroyu tamamlayabilmek için 3 genç futbolcuyu maç listesine yazdı. Teknik direktör Abdullah Avcı, dün akşam 18 kişilik kadroyu Erdoğan Yılmaz, Kartal Yılmaz ve Erdem Seçgin'le tamamladı.

Fotomaç

Etiketler: Braga   UEFA   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki