Tarihi Gece

Antalyalıların yıllardır beklediği an nihayet geldi. Antalya'nın 33 bin kişilik yeni stadı dev bir maçla açılıyor. Akrep, lig lideri Beşiktaş'ı konuk ediyor.
Haberin yayılanma tarihi:26 Ekim 2015, Pazartesi

Atatürk Stadı kapandıktan sonra 2 yıl Mardan, 3 yıl ve 8 hafta da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda maçlarını oynayan Antalyaspor göçebelikten kurtuluyor. Antalyalı futbolseverlerin hasretle beklediği yeni stadı, bugünkü Beşiktaş karşılaşması ile açılıyor. 33 bin kişilik yeni stat için kentte büyük heyecan var. Passolig ve bilet satışlarında uzun kuyruklar oluştu.

Lig lideri Beşiktaş'ı konuk etmeye hazırlanan Antalyaspor'da geçen hafta deplasmanda alınan Bursaspor galibiyetinin morali var. Takımda Chico ve Can Arat dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Akrep en güçlü kadrosuyla yeşil zeminde yer alacak. Beşiktaş ise hafta içinde oynadığı Avrupa Ligi maçının yorgunluğu ile Antalya'ya geldi. Gökhan Töre ve Sosa'yı kadro dışı bırakan Teknik Direktör Şenol Güneş'in revizyonlu kadrosuyla sahada yer alacağı belirtiliyor.

İlk düdük saat 20.00'de

Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma Lig Tv'den canlı yayınlanacak. İlker Meral'in yöneteceği mücadele saat 20.00'de başlayacak. Antalyaspor'un sahaya M'Bolhi, Ömer, Lokman, Diego, Sakıb, Zeki, Kadir, Emrah Başsan, Guilherme, Dejan Lazarevic ve Samuel Eto'o on biriyle çıkması bekleniyor.

Sabah

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki