TEİXEİRA'NIN YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR!

Beşiktaş'taki performansıyla bekleneni veremeyen Alex Teixeira gözden düştü...
Haberin yayılanma tarihi:20 Nisan 2022, Çarşamba

Teknik Direktör Valerien Ismael'in Gelmesinden Sonra Bir Türlü Patlama Yapamayan Brezilyalı Futbolcu Sezon Sonu Siyah-Beyazlılara Veda Etmeye Hazırlanıyor

32 yaşındaki futbolcu kulübe hiçbir zorluk çıkarmadan ayrılacağını iletirken, yönetim gönderilecekler listesindeki Alex'ten bonservis kazanarak bir taşla iki kuş vurmanın peşinde. Arap ve Çin kulüplerinin ilgisinin devam ettiği Brezilyalı futbolcu Teixira'nın ülkesine dönebileceği iddia edildi.

4 MİLYON EURO BEKLENİYOR!

Türkiye'nin haberine göre; Takımdan ayrılması beklenen Alex Teixira'ya ülkesinden talip çıktı. Palmeiras'ın istediği Brezilyalı yıldız için 4 Milyon Euro bonservis bedeli belirlendi. Beşiktaş'taki sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon Siyah-Beyazlı formayla 29 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

AYRILIK YANITI

Kötü denebilecek futboluna rağmen piyasa değerini belli ölçüde koruyan yıldız oyuncu, Beşiktaş kulübüne ayrılmak istediğini iletti. Siyah Beyazlı yönetim ile yaptığı görüşmede "Ben Beşiktaş'a para için gelmedim. Sezon sonunda ayrılmak gerekiyorsa ayrılırım. Teklifleri değerlendireceğim" dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki