Tek Rakibi Paris Saint Germain

Süper Lig’de rakip fileleri 28 kez havalandıran Beşiktaş, 2003-2004 sezonuyla birlikte 11. haftaların tarihindeki en golcü dönemini geçiriyor.
Haberin yayılanma tarihi:10 Kasım 2015, Salı

Süper Lig’de rakip fileleri 28 kez havalandıran Beşiktaş, 2003-2004 sezonuyla birlikte 11. haftaların tarihindeki en golcü dönemini geçiriyor. Bursaspor deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrılan Şenol Güneş yönetimindeki Kartal, 2003-2004 sezonunda Mircea Lucescu idaresinde ilk 11 haftadaki 28 gollük rekorunu egale etti.

Siyah-beyazlı takım geçen sezonun ilk yarısında attığı gol sayısını bu yıl 11. haftada geride bıraktı. Slaven Bilic yönetiminde Süper Lig’in ilk yarısını 27 golle kapatan Beşiktaş bu sezon 11 maçta 28 gole ulaştı.

Bu sezon Süper Lig’de 6 deplasman maçına çıkan ve 5 galibiyet, 1 beraberlikle 16 puan toplayan Kartal dış sahada 2,7’lik puan ortalaması yakaladı. Siyah-beyazlı takım, Avrupa’nın önde gelen liglerinde dış sahada en çok puan toplayan ekipler arasında Fransa Ligue 1’de lider durumda bulunan ve 7 deplasman maçında 6 galibiyet, 1 beraberliği bulunan PSG’nin ardından ikinci sırada yer alıyor. Beşiktaş deplasman performansıyla Bayern Münih, Barcelona, Fiorentina, Inter ve Manchester City’yi de geride bıraktı.

İki gün izin

Kartal, Bursaspor galibiyetinin ardından iki günlük izne çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş, milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e ara verilmesi üzerine Bursa’dan 3 puanla dönen oyuncularını 2 günlük izinle ödüllendirdi. Siyah-beyazlı takım yarın akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Beşiktaş cumartesi günü de Medipol Başakşehir’le bir hazırlık maçı oynayacak.

Milliyet

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki