TEKNİK DİREKTÖR BORSASI ÇOK HAREKETLİ!

Kartal’da teknik direktör arayışları hız kazandı. Alanyaspor yenilgisinin ardından Rıza Çalımbay’la vedalaşan yönetim, Siyah-Beyazlı takımın başına deneyimli bir yabancı teknik adam getirmek istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:24 Aralık 2023, Pazar

ANLAŞMA 1,5 YILLIK

Şimdiye kadar birçok isim gündeme gelse de yönetim kurulu en sağlıklı kararı vermek için çok aceleci davranmıyor. Kartal, önümüzdeki 10 günlük süreçte yeni teknik direktörü İstanbul’a getirerek göreve başlatmayı hedefliyor. Yeni hocaya aynı zamanda yönetimin görev süresi olan 1,5 yıllık imza attırılması planlanıyor.

LİSTE KABARIK

Teknik direktör arayışında öne çıkan isimler Ole Gunnar Solskjaer ve Bruno Genesio oldu. Kasım 2021’de Manchester United’dan ayrılan Solskajer’e teklif yapıldığı bildirildi. Boşta olan 50 yaşındaki Norveçli teknik adamla görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Beşiktaş geçtiğimiz ay Fransız ekibi Rennes’deki görevinden Bruno Genesio’yu da listesinin ilk sıralarında tutuyor. 57 yaşındaki Fransız teknik adamla görüşmelerin kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

Athletic Bilbao’yu çalıştıran Ernesto Valverde, son olarak Eintracht Frankfurt’ta görev yapan Oliver Glasner, Dinamo Kiev’den ayrılan Mircea Lucescu ve Flamengo’daki görevini bırakan Jorge Sampaoli de adaylar arasında yer alıyor.

"YAKIN ZAMANDA BİLGİ VERECEĞİZ"

Başkan Hasan Arat, Anıtkabir ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada yeni teknik direktör için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Arat, “Biz bugün Ata ziyaretinde bunu konuşmamaya karar verdik. Çalışmalarımız devam ediyor. Bugün çok özel bir gün. Yakın zamanda bunun bilgisini vereceğiz. Beşiktaş olarak zorlukların üzerinden gelebilecek bir camiayız. Önümüze, hedeflerimize bakacağız. Zor hedefler, liderlerin işidir. Ben de camiam adına bu zor hedeflerin üstesinden gelmeye çalışacağım” dedi.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki