TERÖRÜ OMUZ OMUZA LANETLEMEK İÇİN ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

10 Aralık Cumartesi gecesi yapılan hain saldırı sonrasında acımız çok büyük. 39 şehidimizin olduğu saldırı sonrasında taraftar grupları da ülkemizin ihtiyacı olan birlik beraberliği sağladı.
Haberin yayılanma tarihi:12 Aralık 2016, Pazartesi

Hain saldırının ardından, tepki yürüyüşü için taraftar grupları da harekete geçti.

Çarşı'nın resmi hesabı olan @forzabesiktas'tan yapılan çağrıya diğer kulüp taraftarlarından da destek geldi.

Çarşı'nın hesabından:

''12 Aralık Pazartesi
Forma rengi ne olursa olsun herkesi bekliyoruz.
Saat 19.23'te Kartal heykeli önünden hareket edilecek.
Bu ülke bizim!''

şeklinde yapılan çağrıya diğer takım taraftarları da kayıtsız kalmadı.

Genç Fenerbahçeliler, Ultraslan başta olmak üzere Bursaspor, Trabzonspor ve diğer takımların taraftar grupları da bu yürüyüşe katılma kararı aldılar.

12 Numara .org'da Çarşı'nın bu çağrısına destek verdi. Hatta Beşiktaş Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu için özel istekte bulunuldu.

12 Numara .org'un Twiter hesabından, ''Beşiktaş kulübünden ricamız, şehidimizin ailesine sahip çıkmalarıdır. Şehidimizin ailesine bağışlanmak üzere Kartal Yuvası ürün çıkartması halinde, sonsuz destek vereceğimizi deklare ederiz. Çıkartılacak özel ürünü gücümüzün yettiği her platformda on binlere ulaştırmaya hazırız'' denilerek Beşiktaş'a çağrıda bulunuldu.

Bursaspor Taraftar Birliği'nin açıklaması da şu şekilde:

Bursaspor Taraftar Birliği dün yaşanan hain terör saldırısı hakkında yazılı bir açıkla yaptı.

Bursaspor Taraftarlar Birliği'nden Açıklama

"10.12.2016 tarihinde İstanbul'da oynadığımız Beşiktaş maçı bitiminde otobüslerimizin bulunduğu güzergahta güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırıyı lanetlemek, polis ve sivil şehitlerimizi anmak ve ailelerinin acılarını paylaşmak adına 12 Aralık Pazartesi (Yarın) saat 17:30 da hain saldırının gerçekleştirildiği noktada olacağımızı, saat 19:00 da ise ülkemizin bölünmez bütünlüğünü göstermek adına tüm tribün gruplarının katılacağı yürüyüşe iştirak edeceğimizi tüm kamuoyuyla paylaşıyoruz.
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE ! "
Bursaspor Taraftarlar Birliği

Trabzonspor taraftar grupları Vira ve Gurbetçi Gençler de destek mesajları yayınladı:

Fenerbahçe taraftar grubu Until The Grave açıklaması:

Trabzonspor Kulübü, İstanbul'daki alçak saldırı sonucunda şehit olanlar anısına patlamanın olduğu yere karanfil bıraktı.

Dün gece Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası Vodafone Arena yakınlarında meydana gelen hain terör saldırısı sonrası hayatını kaybeden polis ve vatandaşlar için Trabzonspor Kulübü patlamanın olduğu yere karanfil bıraktı. Dolmabahçe Camii önünde toplanan bordo-mavililer patlamanın yaşandığı yere gitti. Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri ile patlamanın olduğu yere giden bordo-mavililer, yol boyunca 'Şehitleri ölmez vatan bölünmez' sloganları attı.

Burada yaptığı konuşmada terörü lanetleyen Başkan Muharrem Usta, "Burada onlarca polisimiz şehit oldu. Sivil vatandaşlarımız hayatını kaybetti. Fakat biz daha fazla kenetleneceğiz. Bütün takımları ile milyonlarca insan bu vesile ile daha da fazla el ele verecek. Gelecek nesiller için birlikte hareket etmeliyiz. İnadına birlikte olacağız" dedi.

Karanfil bırakılması ve okunan duaların ardından bordo-mavili camia olay yerinden ayrıldı.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki