TESTİ KIRILMADAN

2016 Mayıs ayından BJK Başkan adaylığını aylar önce açıklayan Rüzgar SAĞNAK, Başkan Fikret ORMAN ve tüm camiayı Şampiyonluk yolunda Birlik ve Beraberliğe davet etti.
Haberin yayılanma tarihi:25 Ocak 2016, Pazartesi

İşte o bildiri;

Şampiyonun çoğu zaman 1 ila 5 puan arasında belirlendiği bir yarışta, bu ülkede neyin NE olduğunu bilecek yaşta olan ; 2004 ve 2011 sezonlarını canlı yaşamış, öncesi ve sonrasında neler olduğuna canlı şahitlik etmiş olan taraflı tarafsız herkes, ligin ikinci devresinin ilk 2 Fenerbahçe maçında olanların sonunun nereye varacağını kestirebilir. 

Bunları ilk kez bariz yaşadığımız 2004 sezonunda bilgisizlikten ve iyi niyetten konduramayabilirdiniz. İkinci bariz 2011 sezonu ve sonrası ise çok taze. Şayet rekabet kuralları bu şekilde normal bulunuyorsa artık bilmiyordum, hakkım yenmiştir gibisinden AĞLAŞMANIN hiçbir özrü ve bahanesi olamaz.

Herkesin bildiği üzere bu ligin açık ara en iyi takımı Beşiktaş, tüm rakiplerinin fevkinde futbol oynamakta ve şampiyon olması kaçınılmazdır.

Sadece rakibin lehine verilen "uyduruk" penaltı ve kartlardan ziyade, bu pozisyonların tüm medya ortamında "normalleştirilip" haklı kararlar olduğunun empoze edilmesi, artık tecrübeli olduğumuz bir tiyatronun perdelerinin açıldığını müjdelemektedir.
 

Muhtemelen "kar yagışı" sebebiyle bu tiyatronun "tam tersi" senaryonun ertelenen iki maçta alehimize verilecek kararlarla tecelli etmesini "şimdilik" Allah engellemiştir.

ÇARE NEDİR?

Söylemlerimi yakından takip edip teveccüh eden tüm kulüp ve camia üyelerimiz bana "peki çare nedir?" diye soruyorlar.

Bizler Beşiktaşlıyız ve "Şerefinle oyna, Hakkınla kazan" şiarımızdan asla vazgeçemeyiz. Lakin olan şeyler bizim değil, rakibimizin maçlarında gerçekleşmektedir.

Bu konuda duruşumuzdan taviz vermeden yapılabilecek yegane şey, 20 milyonluk bu DEV camianın BİRLİK ve BERABERLİĞİNİ sağlayıp tüm ŞER odaklarıyla 7 gün 24 saat, olacak olanlar olmadan mücadele etmektir.

BİRLİK ve BERABERLİĞİ sağlamak bu savaşın BAŞKOMUTANI olan BAŞKANIN vazifesidir.

Birlik ve Beraberlik demek tüm Beşiktaş dinamiklerini hayata geçirip, katkısını sağlayabilmektir.
 
Birlik ve Beraberlik, yönetimi beğenmese dahi, muhalif olsa dahi, tüm Beşiktaş ARMA sevdalılarını ŞAMPİYONLUK hedefi altında toparlayabilmektir.
 
Bunun için öncelikle SAMİMİ olman gerekir. İnsanları bu hedefe inandırabilmek için öncelikle seninle şavaşa girecek armadaşlarını TEK AMACININ bu olduğuna ikna etmen gereklidir. Bu şampiyonluğa camia lideri olarak KELLENİ koyman gereklidir. At sahibine göre kişner veya balık baştan kokar gibi atasözleri öncelikle bunu belirtir.
 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN NE YAPTINIZ?
 
4.5 yıl sonunda sadece inşaat faaliyetleri performansıyla değerlendirilmek isteyen bir zihniyet önce ŞAMPİYONLUĞU acil olarak TEK KRİTER olarak ilan etmelidir.
 
- Tüm medyada KANAAT ÖNDERİ olarak çalışan hepi topu sayısı iki elin parmaklarını geçmeyen sayıdaki arkadaşlarıma sordum; Başkan sizleri bir araya hiç toplayıp konuştu mu?
 
CEVAP : HAYIR
 
- Eski Başkan, YK üyesi, TFF Başkanı, MHK üyesi arkadaşlarıma aynı soruyu sordum; Başkan sizleri bir araya hiç toplayıp konuştu mu?
 
CEVAP : HAYIR
 
- Camianın eski efsane sporcuları, mevcut lig hocaları, antrenörleri arkadaşlarıma aynı soruyu sordum; Başkan sizleri bir araya toplayıp konuştu mu?
 
CEVAP : HAYIR
 
- Şahsım gibi Mayıs seçimine aday ve/veya aday olması muhtemel bilinen tüm isimleri bir araya toplayıp konuştu mu?
 
Ben cevap vereyim : HAYIR
 
- Beşiktaşlı olduğu bilinen, üye, medya sahibi, medya Genel Müdürü, para imkan sahibi, işadamları, güç sahipleri bir araya toplanıp konuşuldu mu?
 
CEVAP: HAYIR
 
- Divan Kurulunda, Genel Kurul'da bu mücadeleye yönelik herhangi bir çağrı, söylem yapıldı mı? Muhalif kanatların desteği, yardımı istendi mi?
 
Ben cevap vereyim : HAYIR, bilakis bizleri itibarsızlaştırmak, susturmak, konuşturmamak adına her baskı yapılıyor.
 
- Taraftar bütünleşmesi adına kombine alanlara "bedavacı" gezi'ye çıkanlara dava açılması haricinde birlik ve bütünlük sağlayıcı söylem veya organizasyon yapıldı mı?
 
Bunun cevabını SİZLER VERİN...
 

BU ZİHNİYETLE BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLANAMAZ

Yapılan şahsi icraatları medyada köpürten muhabirler, bindirilmiş kıtalara yönelik iftar ve organizasyonlar, sosyal medyada troll faaliyetleri ve kongre fareleri organizasyonları ile TEKRAR SEÇİLEBİLİRSİNİZ lakin bu ülkede ve bu düzende ŞAMPİYON OLAMAZSINIZ.

Beşiktaş Başkanı ve Yönetimini TESTİ KIRILMADAN uyarıyor ve derhal yukarıda sıraladığım organizasyonları ve çabaları ŞAMPİYONLUK adına icra etmesini öneriyorum.

Saygı ve Sevgilerimle
 
Rüzgar Vahit Sağnak

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki