''TFF BAŞKANI KULÜPLERE BASKI YAPTI!''

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:11 Nisan 2023, Salı

“DURMASI GEREKEN YERİ BİLECEK”

“TFF ve TFF Başkanı kabadayı tarzı ile Beşiktaş’a hitap edemez. Geldiği gün elini kürsüye vurmaya kalktı. Durması gereken yeri bilecek. Burası Beşiktaş. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kulüplerin oylamasını değiştirerek açıkladı. Biz sonuna kadar gideceğiz. Bu ligin bu şekilde tescilini kabul etmiyoruz. Mehmet Büyükekşi, 5 çekimser kulübe baskı yaparak kararlarını değiştirdi. Bu görüşmeden sonra güncel kararı destekleyen kulüp sayısı 6’dan 11’e çıktı. Biz, ligin bu şekilde tescil edilmesini adil ve adaletli bulmuyoruz”

“HAKKIMIZI ARAYACAĞIM”

Konuyla ilgili Tahkim Kurulu’na değil, UEFA’ya başvuracaklarını söyleyen Ahmet Nur Çebi “TFF’de asla kurullar bağımsız değil. Tahkim’e bu yüzden gitmeyeceğim. Çünkü inanamıyorum. Bu tuzağa düşmeyeceğim. Ama UEFA’ya gideceğim. Hakkımızı arayacağım” dedi.

“TFF, SAYIN TİMUR’U SEVİYOR”

“Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur çıktı, ‘Bu ligi bitirmeyiz’ dedi. TFF ceza vermedi. Biz ne desek ceza kesiliyor. TFF, Sayın Timur’u seviyor. Erden Timur ‘Sezon sonunda konuşacağım’ diyor. Neden sezon sonunda konuşuyorsun? Şampiyon olursam konuşmam, şampiyon olmazsam konuşurum mu demek? Elinde belge varsa çık konuş. Sezon sonunu bekleme. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Lale Orta ve hakemler konusunda yaptığı tartışmalar kayıkçı kavgasıdır. Aslında 2 kulüp de mutlu. Mutsuz olan diğer kulüpler. Lale Orta’yı derbideki penaltı kararı yanlış dediği için aradım, tebrik ettim”

“KARARLARI ALIŞ ŞEKLİ RAHATSIZ EDİYOR”

“TFF Başkanı Galatasaraylı olabilir. Bir önceki başkan Nihat Özdemir Fenerbahçeli, Yıldırım Demirören Beşiktaşlı idi. Federasyon başkanının Galatasaraylı olması beni rahatsız etmiyor. Tarzı ve kararları alış şekli beni rahatsız ediyor. TFF Başkanı, 5 çekimser kulübe baskı yaparak kararlarını değiştirdi. Bu görüşmeden sonra güncel kararı destekleyen kulüp sayısı 6’dan 11'e çıktı. Biz, ligin bu şekilde tescil edilmesini adil ve adaletli bulmuyoruz”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un Süper Lig ile ilgili Play-Off sözlerinin sorulması üzerine, “Bu sorunun muhatabı ben değilim. Hocası ‘Play-Off’ dedi. Başkanı açıklama yapmadı. Ali Bey’e Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı’nda sordum, yok öyle bir şey dedi” ifadelerini kullandı.

”FENERBAHÇE MAÇINI 14’E 10 OYNADIK VE KAZANDIK”

”Fenerbahçe maçını 11'e 10 değil; 14'e 10 oynadık ve kazandık. Fenerbahçe 11 futbolcu ile sahadaydı. Taraftarı 12, maçın hakemi Halil Umut Meler 13, VAR hakemi Alper Ulusoy Fenerbahçe’nin 14. oyuncusuydu.”

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki