Tolgay Arslan'ı Gurbetçiler İkna Etti

Bu dönemin Erkan Zengin'den sonra en çok konuşulan transferi olan Tolgay Arslan'ı ikna için gurbetçi futbolcuların da devreye girdiği ortaya çıktı.
Haberin yayılanma tarihi:28 Ocak 2015, Çarşamba

Bu dönemin Erkan Zengin'den sonra en çok konuşulan transferi olan Tolgay Arslan'ın Türkiye'ye gelişinde Gökhan Töre'nin de büyük rol oynadığı öğrenildi.

Ersun Yanal ve Bilic'in devreye girdiği, yöneticilerin, başkanların ikna için uğraştığı Tolgay Arslan'ı arayanlar arasında Trabzonspor'dan Mehmet Ekici'nin ve Beşiktaş'tan Gökhan Töre'nin de olduğu bildirildi. Ancak bu yarıştan galip çıkan Töre olurken, yıldız oyuncunun Tolgay'ı, ''Ben buraya gelmeden kariyerimde büyük çöküş içerisindeydim. Burada bana büyük destek verdiler. Eminim sana da yardım için herkes elinden geleni yapacak. Beşiktaş'ta çok güzel bir ortam var. Hedefler çok büyük. Seneye Vodafone Arena'da maçlarımızı oynayacağız. Buranın atmosferini kaçırma kardeşim'' sözleriyle ikna ettiği ve Tolgay'ın da kendisine teşekkür ettiği bildirildi.

BEŞİKTAŞ YÜZÜNDEN BABASINA KÜSTÜ

Tolgay Arslan'ın Beşiktaş'a transfer olması babası ile gurbetçi futbolcunun küsmesine neden oldu. Tolgay'ın, Alman kız arkadaşının Trabzon değil de İstanbul'u istemesi üzerine devreye giren Erhan Arslan'ın oğluna, "Türkiye'ye neden gidiyorsun. Para için gidiyorsun. O zaman 4 yılda 2 milyon euro daha fazla alacağın Trabzon'a git" dedi.

Tolgay'ın kız arkadaşını da ikna etmeye çalıştı. İstanbul'da yaşamak isteyen Tolgay ise babasını kırmak istemediği için Trabzonsporlu yöneticilerle masaya oturdu. Fakat gurbetçi oyuncu kendisi ile daha önce iki kez görüşen Erdal Torunoğlulları'nı aradı. Bu arada Trabzonsporlu yöneticilerle bir araya gelen Tolgay'ın İtalyan menajeri kendisi için yüzde 10'unun üzerine çıkılmasını istedi.

Hacıosmanoğlu, Tolgay'ın Torunoğulları'nı araması üzerine genç futbolcudan vazgeçerken, Tolgay da babasından Hamburg'tan 2.5 saat uzaklıktaki Paderborn'a dönmesini istedi. Baba Erhan Arslan babasına küserken telefonlarını açmadı ve sadece bir mesaj atarak "şu an kafamın rahatlamasını istiyrum. Nefes almak istiyorum" diye mesaj attı. Baba Erhan Arslan, kendi ifadesiyle oğlunun Beşiktaş'a gittiğini bile ancak televizyonlardan öğrendi.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki