'TOPUKLA GOL ATAMAZSIN HEMŞERİM!'

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Ekim 2021, Pazar

Sıkıştırılan fikstürde çarşambanın gece 11'inde oynayıp perşembe sabahının köründe bitecek Lizbon maçını mı düşünelim, Sadece "1" gün aradan sonraki Trabzon maçını mı?

En önemli maç, ilk oynayacağın maçtır eyvallah ama böylede vicdansızlık olmaz vallahi. İsyan ediyor insan. Hatay maçı böyle diken üzerinde başladı işte. Öyle dağınık ve savruk başladık ki sormayın.Montero'nun yüzünü tutmasından, top alırkenki muallakta duruşuna, Vida'nın topla çıkamayışına kadar.

 Anlık Gaflet Gol Demek Biliyorsunuz Futbolda

Bir ağır kalış ve pozisyon hatası, Gole davetiyeyi çıkarmıştı bile... Golden sonra Hatay orta sahadaki baskısına devam ediyor, Beşiktaş ise buna karşılık veremeyince arkada büyük boşluklar veriyordu. Durum sıkıntılıydı anlayacağınız... Birde Batshuayi sakatlandı çıktı, tam oldu! Hatay'ın hamlelerine acil cevap vermemiz gereken dakikalardaydık. Vitesi yükseltir gibi oluyorduk ama bazı arkadaşların egoist davranışları tabeladaki değişikliğe engel oluyordu!

İkinci Yarıya Beşiktaş Atak Hatay Tutuk Başladı

Öyle ki dakika 55 olmuştu ama Hatay sahamıza bile geçmemişti daha. Buna mukabil Beşiktaş dört korner atmış, ceza sahasını karıştırmış, gole doğru hareketlenmişti ama Laf aramızda pozisyon da bulamamıştık.Tabii ilk soru golsüzlükte ve golcüsüzlükte niye Güven oyuna alınmıyor? Orta sahaya belki hareket getirir, Salih nerede mesela? Yanlış oyuncu tercihlerine bir cevap gelecek mi teknik heyetten? Bir de futbolcuların boşvermişlikleri?! Ve hakemler? Şu devamlı kendini yere atanlara karşı bir uygulamaya gitmeyecek misiniz artık?

Yazıklar olsun futbolu mahvettiniz be... Hele Cüneyt Çakır... Mehmet Topal'ın attığı golde, VAR'a gidip topukla gol atamazsın demesi yok mu?!!! Beşiktaş'a mevzu oldu mu, VAR maşallah alıcı kuşlar gibi! Lehimize gelişen oyunda süt dökmüş kedi oluyorlar valla. Pes...

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki