'TRABZON MAÇI BİZE GÖSTERDİ Kİ!..'

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Mayıs 2024, Salı

Trabzon'la Oynadığımız Son Kupa Maçı Bize Ne Gösterdi?

Oynanan oyun tüm futbolseverleri tatmin ederken, Mevzubahis oyun sene içinde niye hiç oynanmadı mesela?

Mesela en başa, Federasyon ve hakemlerin Beşiktaş'a karşı son 3 senedir hiç değiştirmediği olumsuz bakış açısını koyabilir miyiz?

Bu minvalde Beşiktaş'lı futbolcuların "Nasıl olsa biz ne yapsak hakemlerden dönüyor" deyip işlerini savsadıklarını söyleyebilir miyiz?

Yoksa Rosier'in "geceyarısı hikayelerini" bir yöneticiye pervasızca anlatmalarını, Aboubakar'ın maçı muçu bırakıp saç ektirmeye gitmelerini nasıl açıklayabiliriz başka?

Bir koyvermişlik, bir vurdumduymazlık, bir düşmanlık sonucu ortaya çıkan tabloyu hepimiz görüyoruz değil mi?

Çebi Yönetimi'nin tekrarlatamadığı Pendik ve Trabzon maçlarının açtığı derin yaralarda tam olmasa da baya bir sebep bu işlere... Trabzon maçı bize gösterdi ki, İstim üstünde bir Beşiktaş nelere kadir... Kadro derinliği ve ciddiyet içinde bu takım şampiyon olmasa da yarışmanın içinde kalır dibine kadar yürürdü?!!!

Yine Trabzon maçı bize gösterdi ki, Afrika kupasının yarattığı dezenformasyon Hadziahmedovic ve Chamberlain'in sakatlıkları Ve camia içi yıpranmalar olmasaydı Çok değişik şeyler konuşuyor olabilirdik şimdi... Ve-l hasılı, Yönetim yaşanan bu süreci iyi analiz etmeli, Önlemleri ona göre almalı, İstikametini iyi seçmelidir... Trabzon maçı bize gösterdi ki, Tünelin ucundaki ışık gayet net... Mesele 'yol' da bitiyor... Yani, Yol hedeften önemlidir...

EYY!!! ÇOK BİLMİŞLER...

Biliyorsunuz kupa finalinde Trabzon'u yenip kupayı almamız camiada son derece mutluluk yarattı. Bu sevinç karşısında duyarsız kalmayan Başkan Sn. Hasan Arat'da 'Kupayı semte getirip kutlama yapacağız' dedi... Geldiler de, çok da güzel kutladık da... Diyorlar ki, 'Türkiye Kupası kazanmanın kutlaması mı olur? Ne o görmemiş gibi kupa elinde dolaşmak?' Eyy çok bilmişler, Eyy gün görmüşler!!! O organizasyon salt kupa kutlaması değildi... Sene boyu kahır çeken taraftara moral gecesi tadında bir eğlenceydi.

Futbolculara 'Bakın bir maç iyi top oynadınız sonuçlarını görün, insanlar nasıl seviniyor" mesajıydı.Taraftara bir gönül alma şarkısıydı... Hepsi o... Ne o kendinize boyunuzdan büyük anlamlar yükleyerek karşınızdakini küçük saymalar, hakir görmeler, burun kıvırmalar... Ayrıca çok da güzel oldu... Vallahi yağlarımız eridi... Bütün senenin acıları, öfkeleri, hüzünlerini unuttuk bir anda... Eğlendi insanlar... Saygı duyun...

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki