TÜRK FUTBOLUNDA İSYAN VAR!

Neredeyse her karşılaşmada hatalar vardı; Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında adeta skandallar yaşanması gündeme tuz biber ekti. MHK Başkanı Orta’yı, eski yol arkadaşları bile sert şekilde eleştirdi...
Haberin yayılanma tarihi:12 Nisan 2023, Çarşamba

Pek Çok Kez Futbol Kulüpleri Tarafından Günah Keçisi Haline Getirildiler;

Kötü futbolun, yanlış politikaların, hatalı transferlerin, tarihi borçların yarattığı baskıdan kurtulmak isteyen kulüp yöneticileri tarafından kamuoyunun önüne atıldılar. Ve Süper Lig'de 28. hafta geride kalmışken yine tartışmaların merkezinde hakemler var. Üstelik bu kez savunulacak pek de yanları yok. Hemen her maçta fahiş bir hakem hatası yaşandı. Üstelik VAR müdahaleleri de bu hatalara tüy dikecek derecede eksik ya da kötüydü.

HAFTANIN HAKEMİ: YOK!

MHK Başkanı Prof. Dr. Lale Orta'nın üzerindeki baskı artarken eski yol arkadaşları da kötü tabloyu gözler önüne serdi. Orta'nın da bir dönem yorumculuk yaptığı beIN Sports'taki Trio programındaki eski hakemler Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban ile yeni ekip arkadaşları Seçim Demirel, hakemleri yerden yere vurdu.

Trio'ya göre performanslar o kadar kötüydü ki 28. hafta için ‘haftanın hakemi' bile yoktu. Eski hakemlerin ortak görüşü, VAR'daki hakemlerin çözümden çok sorunun parçası olduğu yönündeydi.

HERKES ŞİKAYETÇİ

Giresunspor: Oyundan ihraç edilmesi gereken oyuncunun (Aboubakar) gol kaydetmesi kabul edilemez.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Hakem hatalarını çözemiyoruz. Birazcık daha VAR'ı iyi kullanabilirler ve bizim de puanlarımız gitmez.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar: Sezon başından beri canımız çok yandı. Sevgili Lale Orta'dan özür bekliyorum.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki