Türkler Tanıdığım En İyi İnsanlar

West Ham United’ın, Liverpool ile 2-2 berabere kaldığı lig maçından sonra konuşan Hırvat çalıştırıcı, “Dualarım, Türklerle… Aldığımız bir puanı Türkiye’deki iyi insanlara adıyorum” dedi
Haberin yayılanma tarihi:13 Aralık 2016, Salı

2013-15 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic, Türkiye'den ayrıldı ama ülkemizde yaşananları yakından takip ediyor… Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Beşiktaş-Bursaspor maçı çıkışı Vodafone Arena çevresinde meydana gelen patlama Hırvat çalıştırıcıyı derinden etkiledi. İngiltere'de West Ham United'ı çalıştıran Bilic, Liverpool ile 2-2 berabere kaldıkları lig maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Türkiye'ye dualarını gönderdi:

"Türkiye'den kötü bir haber aldık. Biliyorsunuz ben ve ekibim iki yıl o güzel şehirde çalıştık. Dünyanın her tarafında bulundum, tatil veya çalışmak için her yere gittim. Belki de tanıdığım en mükemmel insanlar onlar. Dünyanın en güzel ülkesi orası. Sadece doğası için değil Türkiye'nin iyi insanları için söylüyorum. Sıcakkanlı bu arkadaşlarımın üzülmesi bizi burada kahrediyor, paramparça oluyoruz. Aldığımız bu puanı Türkiye'deki iyi insanlara adamak istiyorum. Dualarım onlarla."

 
TÜRKİYE TEK YÜREK
TEŞEKKÜRLER BÜYÜK İNSAN


Slaven Bilic'in duygusal açıklamaları Türkiye'den de yankı buldu. Sosyal medyadan Hırvat çalıştırıcıya teşekkür ve övgü dola mesajlar yağdı:
 Bu ülkenin vatandaşı olup, Slaven Bilic kadar olmayanlar var. Teşekkürler Bilic.
 Teknik direktör, avukat, müzisyen… En önemlisi büyük insan. Teşekkürler Slaven Bilic.
 Helal olsun Yasin Öztekin'e, helal olsun Slaven Bilic'e.
 Vatanını yurt dışında şikayet eden hainler Hırvat Slaven Bilic'i dinleyin.
 Samimiyet, duruş ve zamanlama… Teşekkürler Slaven.

GÜÇLÜ OL TÜRKİYE


Slaven Bilic, yaşanan olaylar sonrası sosyal medya hesabından bu fotoğrafı kullanıp, "İstanbul'a yapılan saldırıyı kınıyorum. Lütfen güçlü ol Türkiye" notunu düşmüştü.


Sabah

Etiketler: Biliç   Terör   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki