Üniversite İçin Tarihi Adım

Başkan Fikret Orman, Siyah-Beyazlılar'ın yıllardır hayalini kurduğu Beşiktaş Üniversitesi'ni kurmak için harekete geçti. Orman'ın, bu projeyi, Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı Kampüsü'ndeki bölgenin üzerinde hayata geçirmeyi planladığı ortaya çıktı.
Haberin yayılanma tarihi:14 Kasım 2015, Cumartesi

Siyah-Beyazlılar’da Efsane Başkan Süleyman Seba döneminden beri kurulması planlanan ancak yer sorunu sebebiyle projeden öteye geçemeyen Beşiktaş Üniversitesi için sonunda elverişli bir bölge bulundu.

Başkan Fikret Orman’ın, aylardır sürdürdüğü çalışma kapsamında kulübün Fulya’daki Tesisleri’nin karşısında bulunan Marmara Üniversitesi’nin hazineye ait olan kampüsünün bulunduğu alana Beşiktaş Üniversitesi’ni kurmayı planladığı öğrenildi. Merkezini Tuzla’ya taşımayı ve bütün kampüslerini bu bölgede toplamayı planlayan Marmara Üniversitesi’nden boşalacak bu arazi için Başkan Orman’ın şimdiden gerekli mercilere girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

‘Her branşta eğitim verilecek’

Bu projeyle beraber kulübe önemli bir katkı yaparak tarihe geçecek olan Orman, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Mayıs ayındaki kongrede son bir dönem için daha aday olacağım. Üniversite bizim hayalimiz. Her Beşiktaşlı’nın isteği. Spor eğitimi başta olmak üzere burada birçok branşta eğitim verilecek. Bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Kulübümüze kalıcı hizmet etmek için çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki