ÜST SINIR 27-28 YAŞLI OYUNCU KALMAYACAK!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önümüzdeki sezondan itibaren yeniden ‘feda’ dönemine gireceklerini belirterek, “Öncelik gençlerimizin” dedi.
Haberin yayılanma tarihi:31 Mart 2019, Pazar

Beşiktaş'ta yeni bir dönem daha başlıyor. İlk göreve geldiği dönemde başlattığı 'feda' sezonun meyvelerini ilerleyen yıllarda toplayan Başkan Fikret Orman'ın, gelecek sezonda da yeni bir oluşum içine gireceği ifade edildi.

Beşiktaş'ın ikinci 'feda' döneminde uygulamaya sokacağı konular şöyle:

*Yaş ortalaması düşürülecek. Transfer için üst sınır 27-28 olarak belirlenecek. Sadece Kagawa gibi bir isim olursa kabul görecek.

*Transfer edilecek oyuncuların "gelecekte satılabilecek olma" özelliği olacak. Son sahibi olunacak oyuncu alınmayacak.

*Transferde 2 Milyon euro üst sınır olacak. Yeni gelecek hiçbir oyuncuya bu rakamın üzerinde para verilmeyecek. Hali hazırda bu rakamın üzerinde kazanan oyunculardan bir nevi feda istenecek.

*Futbolcu satışı devam edecek. "Satılmayacak oyuncu yoktur" kuralı devam edecek. Dorukhan dahil her oyuncu için bir alt sınır belirlenecek. Yeni dönemde takım Dorukhan, Güven ve Muhayer gibi genç oyuncuların etrafından oluşturulacak.

YAŞLI OYUNCU KALMAYACAK

Siyah-Beyazlıların yeni döneminde yaşlılara da yer olmayacak. Futbolu bırakacak olan Atiba, ayrılması muhtemel isimler Quaresma ve Medel, sözleşmesi bitecek Adriano, Pektemek ile zaten kadro dışı bırakılan Tolga Zengin'le yollar ayrılacak. Lens kendisinden istenen "feda"yı yapmazsa veda edilecek. Kagawa için de uzun süreli değil sadece 2 yıllık bir sözleşme önerilecek.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki