'VAKİT NAKİTTİR BEYLER!'

Ali ECE yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ağustos 2023, Cuma

Saha Zemini Zaten Bir Garip Birde Üstüne Santradan Hemen Önce Tribünlerden Atılanlar Ve Yaşanan Tartışmalar Derken Maç Başlamadan Oyuncuların Konsantrasyonu Allak Bullak Oldu;

Yine de şartlar ne olursa olsun Beşiktaş formasıyla sahaya çıkanların ilk 20 dakikadaki aşırı dağınık performansı kabul edilemez cinstendi. Bireysel konsantrasyon seviyeniz düşse bile sağlam bir takımın kolektif yoğunluğu bu kadar düşük olmamalı. Neyse ki ilk yarının kalanında, kalesinde tehlikeler yaşadıktan sonra takım olarak gerekli refleksi biraz olsun gösterdiler. Futbol teorik açıdan rakip kadar zeminle de oynanan bir oyun, örneğin yağmurdan aşırı ıslanmış bir zeminde atılan pasın şiddeti ile kupkuru bir sahadaki pasın şiddeti ve biçimi aynı olmaz, o zaman pas isabeti de düşer, oyun temposunu da kendi lehine ayarlayamazsın. Beşiktaş oyuncuları ne zaman zemine adapte olarak doğru pas frekansıyla oynamaya başladılar o zaman biraz olsun oyun üstünlüğünü de kurdular. İlk 45’in son bölümünde bunun karşılığını tehlikeli pozisyonlar geliştirerek aldılar. Bu tip zeminlerde havadan kullanılacak her duran topu çok iyi kullanmak gerek. Beşiktaş’ın golü de zaten böyle bir pozisyondan geldi.

Amartey’in İlk Maçından Golünü Atması Turun Kapısını Tamamen Açtı

Sahanın en iyilerinden birisi olan Masuaku’nun direkt kırmızı görmesi Arnavutluk deplasmanının kalanı kadar bir dahaki tur için Beşiktaş’ın handikapı oldu. Kadroda doğal mevkisi sol bek olup Beşiktaş seviyesinde olan tek oyuncu Masuaku! Bu konu açılmışken yönetimin halen kadro kimyasındaki dengesizlikleri fark edip gerekli takviyeleri yapmamış olması birçok Beşiktaşlı gibi beni de geriyor: Sadece Masuaku değil, Gedson ve yine mükemmel bir gol atan Aboubakar’ın da natifleri olmadığı gibi Ghezzal yokken yerine sağ ayaklı ve ofansif de olsa bek formasyonlu Onur Bulut oynuyor: Artık uyanma ve harekete geçme vakti çünkü vakit nakittir sevgili Beşiktaş yöneticileri!

Fanatik

Etiketler: Ali Ece   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki