VARSA/YOKSA SÖRLOTH!

Siyah-Beyazlılar Norveçli forvet için tüm şartları zorlayacak...
Haberin yayılanma tarihi:30 Nisan 2022, Cumartesi

Beşiktaş'ta Yeni Sezon Transfer Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Konuyla ilgili olarak Siyah-Beyazlıların saha içi liderleri olan teknik direktör Valerien İsmael ve sportif direktör Ceyhun Kazancı; Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıracak önemli açıklamalarda bulundu. Önceki akşam gazetecilerle birlikte yapılan iftar yemeği sonrasında konuşan sportif direktör Kazancı, transferde adı Beşiktaş ile anılan Norveçli golcü Alexander Sörloth hakkında da, "Sörloth'da rakamın 1 Milyon olmayacağı aşikar" derken, bu transfere ihtimal verilmediği sözü üzerine, "Hiç belli olmaz. İmkansız değil. Kolay transfer bile olabilir, niye olmasın?" yorumunu yaptı.

Sörloth'un Türkiye'ye Transferindeki Öncelik Karadeniz Temsilcisinde Bonservisi Leipzig’te Bulunan Norveçli Golcü Sezonu Real Sociedad’ta Kiralık Olarak Geçiriyor

İspanyol ekibinin 17 Milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmak istemediği ifade ediliyor. Leipzig de 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sörloth'u kadrosunda tutmayı düşünmüyor. Beşiktaş, Alman ekibinin bonservisiyle göndermek istediği 26 yaşındaki futbolcu için tüm şartları zorlayacak. Yönetimin önceliği Sorlöth’u kiralamak. Eğer bu konuda anlaşma sağlanamazsa bonservis konusu gündeme gelebilir. Ancak, Siyah Beyazlıların şu anki mali şartlar içinde Norveçli oyuncunun bonservisini alması zor gözüküyor. 

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki