Vida'nın Beşiktaş'tan Ayrılması Çok Zor!

Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Marjan Mrmic'ten flaş Domagoj Vida açıklaması...
Haberin yayılanma tarihi:06 Mayıs 2019, Pazartesi

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın adı, uzun bir süredir Avrupa'nın önde gelen kulüpleriyle birlikte anılıyordu.

Vida'nın vatandaşı ve aynı zamanda Siyah Beyazlılar'ın kaleci antrenörü olan Marjan Mrmic'ten konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

 İngiltere, İspanya ve İtalya'dan ciddi talipleri olduğu öne sürülen 30 yaşındaki başarılı stoperle ilgili olarak Siyah Beyazlılar'ın kaleci antrenörü Marjan Mrmic'ten flaş bir açıklama geldi.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Dinamo Kiev'den kadrosuna kattığı Hırvat stoper Domagoj Vida'nın adı, uzun bir süredir Avrupa'nın önde gelen kulüpleriyle birlikte anılıyordu. Mrmic, Hırvatistan'da yayım yapan Zagreb menşeili Vecernji list gazetesine verdiği demeçte Kara Kartal'ın tecrübeli savunmacısının önümüzdeki sezon takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili bir soruya şu şu şekilde yanıt verdi:

"Muhtemelen herkes Vida'nın ne kadar iyi bir futbolcu olduğunun farkındadır. Ancak ben kendisinin Beşiktaş'tan ayrılacağına inanmıyorum. Burada harika oynuyor ve taraftarlar onu çok seviyor. Vida, Türkiye'de adeta ilah statüsünde ve Beşiktaş da çok büyük bir kulüp. Dolayısıyla takımdan ayrılması bence çok zor."

Fanatik

Etiketler: Mrmic   Vida   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki