VODAFONE ARENA GELİRLERİ 2030 YILINA KADAR TEMLİK Mİ EDİLDİ?

Salı günü yapılan BJK A.Ş. toplantında uzun zamandır gündemi meşgul eden yeni alınacak kredi ve temlikler konusunu, yeni bir boyuta taşındı.
Haberin yayılanma tarihi:13 Ocak 2016, Çarşamba

Beşiktaş camiasında aylardır gündemde olan 120 MİLYON DOLAR kredi ve verilecek temlikler konusu, Bjk A.Ş. toplantısında da gündeme geldi. 

Beşiktaşlılığı ile bilinen usta gazeteci Atıf KEÇECİ’nin, toplantıda bulunan başta Ahmet NURÇEBİ ve diğer Bjk yönetim kurulu üyelerine ‘’Beşiktaş camiası uzun zamandır yeni alınacak kredi de, temlik olarak stat gelirlerinin 2030 senesine kadar temlik edileceğini konuşuyor. Bu konunun doğruluk durumu nedir?’’ Diye sorduğu, ancak toplantıda olumlu-olumsuz hiçbir cevap alamadığı öğrenildi.

Bilindiği üzere Beşiktaş yönetim kurulu, uzun zamandır bir bankadan 120 MİLYON DOLAR kredi almak için yoğun çaba sarf ediyor. Yıldırım DEMİRÖREN zamanında alınan 75 MİLYON DOLAR kredinin henüz taksitleri bitmeden yine uzun vadeli ve camianın yarınlarını ipotek altına alacak bu kredinin temlikleri, yönetim kurulu tarafından gelen sorular ve eleştirilere rağmen, adeta sır gibi saklanıyor. 

Bizlerde Duyduk mu? & Medya Kartalı ekibi adına bir kez daha Başta Sayın Başkan ve yönetim kuruluna soruyoruz…

   Yeni stat gelirlerinin 2030 senesine kadar temlik edileceği doğru mu?
 

   Söz konusu 120 MİLYON DOLARLIK kredinin faiz, ipotek vs. detayları nelerdir.
 

-    Sizin zamanınızda yenilenen BJK Tüzüğünde ‘’Yönetimler kendi dönemi kadar borçlanabilir’’ maddesini, bu kredi şartları ile ihlal etmiş sayılmıyor musunuz?

Başta söz konusu kredi ve tüm soruların cevaplarının, Beşiktaş camiası adına takipçisi olacağımızı kamuoyu nezdinde bilinmesini isteriz.

DUYDUK MU? 

Etiketler: kredi   yönetim   faiz   stat   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki