Yalçın Karadeniz Demokrasi Savaşını Kazandı!

Beşiktaş'ta 15 Nisan Cumartesi günü yapılacak olağanüstü Divan Kurulu Başkanlık seçimleri ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.
Haberin yayılanma tarihi:11 Nisan 2017, Salı

Disiplin Kurulu'nun 'kınama' cezası verdiği ve 5 yıl Kulüp kurullarında görev alması yasaklanan Yalçın Karadeniz, mahkemeden bugün çıkarttığı 'yürütmeyi durdurma' kararı sonrası resmi olarak adaylığa hak kazandı ve adaylığını açıkladı.

Bugün aday listesini kulübe sunan Yalçın Karadeniz resmi olarak Divan Kurulu Başkanlığına aday oldu.

Bu arada Kemal Çiloğlu da Divan Kurulu başkanlığına adaylığını koydu.

15 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Divan Kurulu Başkanlığı seçimleri Yalçın Karadeniz, Tevfik Yamantürk ve Kemal Çiloğlu arasında geçecek.
 

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

Sadettin AKEL
13 Nisan 2017, Perşembe, 21:27
Baba dostum Sayın Yalçın Karadeniz'in yeniden Divan Başkanı olması en büyük temennimdir.Şayet Süleyman Seba yaşasaydı inanın kendisine bu etik olmayan disiplin kuruluna verilmeler,yanlışlar ,haksızlıklar yapılamazdı,her BJK'lının hesapları harcamaları öğrenmek hakkı vardır.BJK yöneticileri eskilerin yürüdüğü yoldan gitmek zorundadır.Yeni bir stad yaptırmak vs. eskilerin yaptıkları gibi hizmetler 1903'den beri süregelen bayrak yarışının devamıdır.BJK her zaman şampiyondur.Öyle kulübe zarar veriyor diye hesapların sorgulanmak istenmesini şampiyonluğun karşısında engel olarak göstermek sadece bir yedirmece taktiğidir...İdarecilik Er Meydanıdır.Disipline sevk etmek yerine açıklamalar yapmak daha doyurucudur.Ayrıca da stadı BJK'nın kendi kredisi,adı,imajı ve şöhreti markası yaptırmıştır.Yapılan hizmetlere teşekkür edilir,yaptıranlar da zamanı gelince müzede yerini alır.Bu işlerin nasıl yapıldığını görmek isteyenler BJK Müzesine gidip gereken dersi alabilirler.




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki