Yalçın Karadeniz 'Usulsuz Divan Başkanlık Kurulu Oluşturulması Yok Hükmündedir!

Beşiktaş tarihinde ilk kez Kayyum Kararı ile yapılan Divan Kurulu Başkanlık seçiminin ardından, Başkan Yalçın KARADENİZ bir basın açıklaması yayınladı.
Haberin yayılanma tarihi:15 Nisan 2017, Cumartesi

Görevimin Başındayım;

11 Nisan 2017 tarihli 18. Asliye Hukuk Mahkeme kararını işaret eden Yalçın KARADENİZ yapılan olağan üstü seçimli kongreyi 'Kalkışma' olarak nitelendirdi.

Karadeniz ''Seçimli  toplantı yapılarak Usulsuz Divan Başkanlık kurulu oluşturulması yok hükmündedir. BJK Divan Başkanlık Kurulumuz görevinin başındadır.'' ifadelerini kullandı.

İşte Divan Kurulu Başkanı Yalçın KARADENİZ'in açıklamalarının tam metni;

MEDYA KARTALI & DUYDUK MU

ÖZEL HABER

 

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

Sadettin AKEL
15 Nisan 2017, Cumartesi, 21:50
Sayın Karadeniz'e reva görülen muamele BJK Tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.Başka söze gerek yok.Tabiidir ki,her yönetim başarı için gelir ve bayrak yarışını devam ettirir ki 1903'ten beri bu böyle olmuştur.Ne demek? ''biz geldiğimizde nerelerdeydik,şimdi neredeyiz'' gibi lafları sarfetmek!Her gelen başarılı olmak için gelir.Böyle bir camiada kendini bulunmaz nimet sanmak sadece gafilliktir.Müzeye gidip bakın lütfen.BJK şayet sizlere yönetimde olma şansı vermişse bunu da BJK Örf ve Adetlerine göre yapın diye vermiştir.




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki