'YARDIMSEVER BAŞKAN!'

Gökhan AKTÜRK'ün köşe yazısı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Mart 2022, Pazartesi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Kulübün Olağan Divan Kurulu’nda Açıklamalarda Bulundu

Konuya Sergen hoca ile başlarsak, Başkan “Hocanın altını oymadım, yerine başka hoca bakmadık diyor” Sergen Yalçın ise ”Benimle görüşülmedi, Lizbon deplasmanında teknik direktör Pinheiro ile görüşüldü” şeklinde ifadesini belirtiyor. İşleyiş bakımından en son imza aşamasında görüşmeyi başkan yapar, ön görüşmeleri yöneticileriniz ve sportif direktör yapar. Sizin talimatlarınız dışında bir iş yapıyorlar ise bunda başkanlığınızı sorgulamanız daha mantıklı değil mi?

Ljajic Konusu Hep bahsettiğiniz Olay

Ülkemize gelen yabancı futbolcular ile yapılan sözleşmeler, her zaman kulüplerin belini bükmüyor mu? Bu sadece Ljajic ile ilgili değil. Önümüzde Oğuzhan örneği de var.

Hakemler İçin Bağırıp-Çağırıyorum Gidiyorum-Geliyorum Diyorsunuz

Sayın Başkan, üç kupa alırken bu maçları aynı hakemler yönetmedi mi? Bu hakemlerimiz kazanınca iyi de kaybedince mi kötü? Ahmet Nur Çebi olarak, Önder hocanın arkasındayım diyorsunuz, yöneticileriniz, sportif direktörünüz, yeni teknik direktör arayışlarında, yabancı ve yerli hoca listeleri yapıp, haber çıkartıyorlar. Siz de bunu yalanlamak zorunda kalıyorsunuz. Haberi ilk yapan, son soran kişi de genellikle aynı kişi oluyor.

Hasta Oldum Kolum Kırıldı Cebimden Para Verdim Ev İpotek Ettim Kefaletlere İmza Attım İbra Edilmedim Diyorsunuz

Mali borç yükselerek devam ediyor. Gelen bütün başkanların cebimden para verdim, kulübe hibe ettim gibi söylemleri oluyor, Beşiktaş’ın borcu 4 milyar 579 milyon 632 bin 94 lira. Hayırsever başkanlar olmasa hal ne olacak düşündürücü.

Bütün Konuşmalarınızda Camiayı Birliğe Beraberliğe Barışa Çağırıyorsunuz Ama Bu Konuda Başarı Sağlayamadınız Sanki?

Divan Kurulu’nda, Kartal Yuvası ile ilgili eleştiriler oluyor, Pazarlama Sorumlusu Enis Ulusoy apar topar divanı terk ediyor. Yönetim olarak eleştirilere bile katlanamıyorsunuz. Yönetiminiz içinde gruplaşmalar var. Sergen hocanın başarısızlığını isteyenler gibi, Önder hoca ile ilgili de aynı senaryolar var. Siz de bunun farkındasınız ama seçim için liste yapamadığınızdan dolayı bunları görmezlikten geliyorsunuz. Ya da taraftara ve camiaya karşı iyi polis rolü üstleniyorsunuz.

Konuyu kişiselliğe döktüğünüz, Fikret Orman’ın “Ben çökersem Beşiktaş çöker” konuşmasıyla Ahmet Nur Çebi’nin “Bana sahip çıkın başarılı olamam” konuşması durumun özetini gösteriyor.

Karar

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki