Yedek Kulübesi Çöktü!

Gökhan, Olcay ve Veli’nin cezalı, Mustafa ve Tolga’nın sakatlıkları nedeniyle Atınç, Emre ve Ümit 18’e girerken yedek kulübesinde hücum oyuncusu yer almadı
Haberin yayılanma tarihi:10 Kasım 2014, Pazartesi

Kartal’da kart cezalıları Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Veli Kavlak’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Mustafa Pektemek ile kaleci Tolga Zengin kadroda yer almadı.

Teknik Direktör Slaven Bilic, Gökhan Töre’nin yerine Kerim Frei, Veli Kavlak’ın yerine Jose Sosa, Olcay Şahan’ın yokluğunda ise Cenk Tosun’a 11’de şans tanıdı. Partizan ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında olduğu gibi kaleyi Cenk Gönen korudu. Bilic, Cenk Tosun’a 7 maç aradan sonra ilk 11’de forma verdi. Cenk son olarak 15 Eylül’de Çaykur Rizespor’la 1-1 berabere kaldıkları maçta 11’de sahaya çıkmıştı.

Ümit ilk kez kadroda

Slaven Bilic sağ bekte Serdar Kurtuluş’a şans verirken, Ramon Motta’yı yedeğe çekerek defansın solunda İsmail Köybaşı’nı görevlendirdi. Motta ligdeki son dört maçta ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki tüm karşılaşmalarda 90 dakika sahada kalmıştı.

Bilic toplamda 5 as oyuncusunun sakat ve cezalı olması nedeniyle genç oyuncularını da 18 kişilik kadroya dahil etti. Ümit Karaal bu sezon ilk kez resmi bir maçta kadroya girerken, genç kaleci Emre Metin de ligde ilk kez 18’e alındı. Atınç ise ligde 4. kez kadroya girmeyi başardı.

Necip, Uğur ve Ersan’ın da yer aldığı yedek kulübesinde hücum oyuncusu yoktu. Bilic bu nedenle ofansif anlamda oyuna müdahale etmekte çok zorlandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki