YENGE İKNA EDİLECEK!

Beşiktaş, Redmond'ı kadroda tutmak için çalışmalarını sürdürüyor. İngiltere'ye dönmek isteyen eşini ikna etme konusunda ise çözüm yolları aranıyor...
Haberin yayılanma tarihi:14 Mayıs 2023, Pazar

Kartal'da Yeni Sezon Çalışmaları Devam Ediyor;

İç transferde hedefteki isim Nathan Redmond. İngiliz futbolcunun bonservisini elinde tutan Southampton Kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Beşiktaş yönetimi, serbest oyuncu statüsüne geçecek 29 yaşındaki futbolcunun takımda kalmasını istiyor. Maddi konularda büyük uçurum olmasa da Redmond'ın eşinin ülkesi İngiltere'ye dönmek istemesi transferi zorlaştırıyor.

BAYAN REDMOND İNGİLTERE'Yİ İSTİYOR

Redmond, Premier Lig'de istediği takımlardan teklif gelmesi durumunda rotayı Ada'ya çevirecek. Ancak şu ana kadar yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı. Beşiktaş yönetimi durumu yakından takip ediyor. Öte yandan Siyah-Beyazlı idarecilerin Redmond'ın eşini de ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Bunun için futbolcu ile yapılan görüşmelerden birine eşinin de çağrılması bekleniyor. Burada Redmond'ın karısının çekinceleri ve problemleri de sorulacak. Yönetim, 29 yaşındaki futbolcuyu tutmak için bütün fedakarlıkları yapacak. Siyah-Beyazlı taraftarlar da yıldız futbolcunun Beşiktaş formasını giymesini istiyor.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki