Yeni golcü Premier Lig'den!

Beşiktaş, santrfor mevkiini güçlendirmek için girişimlerini tüm hızıyla sürdürüyor.
Haberin yayılanma tarihi:05 Haziran 2018, Salı

Negredo'yu iyi bir rakama göndermeyi düşünen Siyah-Beyazlıların listesinin ilk sırasında Daniel Sturridge yer alıyor.

Geçen sezon West Brom'da kiralık oynayan, ardından Liverpool'a geri dönen 28 yaşındaki yıldız oyuncu için İngiliz Daily Express Gazetesi, Jürgen Klopp'un Daniel Sturridge'i gelecek sezon kadroda düşünmediğini yazdı. Sturridge'in ise Klopp'un kendisi hakkında vereceği resmi karar sonrasında Beşiktaş'la resmi görüşmelerin başlayacağını gündeme getirdi.

NİASSE GÜNDEMDE

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Cenk Tosun'u satarken Everton, 22 Milyon Euro'da indirim yaptırabilmek için Oumar Niasse'yi kullanmak istemişti. Siyah- Beyazlılar buna karşı çıkarken, 28 yaşındaki Senegalli forveti elinden çıkarmak isteyen İngiliz ekibi bir kez daha Beşiktaş yönetimiyle temasa geçti. Geçen sezon Premier Lig'de 22 maçta 8 gol atan, 2 de asist yapan Niasse; toplam 10 gole direkt katkıda bulunmayı başardı.

YETENEKLİ GOLCÜ ŞART  

Beşiktaş yıllardır gidenlerin yerini en iyi doldurduğu mevki santrafor mevki. Demba Ba ile başlayan golcü serüveni Mario Gomez'le devam etti. Bunları Aboubakar ve Talisca izledi. Beşiktaş'a her dönem ilk 11'de çıkacak golcü bir santrafor lazım. Cenk'in kariyeri ve Beşiktaş'a katkı yapacağı düşüncesi ile İngiltere'ye yolladılar. Negrado ve Love'dan hatta forvet hattında Lens'ten istediği verimi alamayınca Kartal forvet hattında özelliklerini yitirdi. Beşiktaş'ın topu içeri atacak, yetenekli bir golcü alması gerekiyor. Bu forvet golü düşünen, çabuk uyum sağlayan, sırtı kaleye dönük oynasa bile etkili bir isim olmalı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki