YENİ SEZON KOMBİNE KART SATIŞLARI BAŞLADI!

Beşiktaş'ın 2024/25 futbol sezonunda Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda oynayacağı; 18 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası grup maçı, 5 UEFA Avrupa Ligi ve eğer Konferans Ligi'ne kalınırsa 4 maç olmak üzere en az 24-25 iç saha maçını kapsayan kuzey tribünü kombine yenileme dönemi başlıyor. Kombineler, Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupası'nda tur atlanması durumunda da geçerli olacak...
Haberin yayılanma tarihi:24 Temmuz 2024, Çarşamba

Kombine Yenileme Dönemi;

Kombine yenileme işlemleri 24 Temmuz Çarşamba günü saat 13.00’te başlayacak olup, 28 Temmuz Pazar günü saat 23.59’da sona erecektir. Kadın taraftarlarımız için kombine satış ofisi 24-28 Temmuz tarihleri arasında 09:00 – 21:00 saatlerinde açık olacaktır. Kombine yenileme işlemleri passo.com.tr web sitesi ve Passo mobil uygulaması üzerinden yapılabilecektir.

Passolig Kullanım Süresi

Kombine yenileme esnasında Passolig yıllık kart kullanım sürenizin en az 31.05.2025 tarihine kadar geçerli olması gerekmektedir.

Taksit İmkanı ve Kadın Taraftarlara Özel İndirim

Kombine yenileme işlemlerinde tüm kredi kartlarına vade farkıyla +3, +5, +9 ve +12 taksit imkanı sağlanmaktadır. Kadın taraftarlar için tüm bloklarda geçerli %20 indirim uygulanmaktadır. Bu indirimden yararlanmak isteyen kadın taraftarlarımız, indirimli kombine yenileme işlemlerini sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Kombine Satış Ofisi’nde yapabileceklerdir.

Kombine Devir İşlemleri

Kombine sahipleri, kombinesini bir arkadaşına devretmek istediklerinde 31 Temmuz tarihine kadar Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bulunan Bilet Gişesi’nde devir işlemi yapabilirler. Devir işlemleri için gerekli belgeler, devreden kişinin kimlik fotokopisi ve el yazısı ile yazılmış imzalı dilekçedir. Kombine devri sadece Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda Bilet Gişesi’nde yapılmaktadır.

Maçlık Transfer ve Kulübe Devir

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarına gelemeyecek kombine sahipleri kombinelerini maçlık olarak kulübe devredebileceklerdir. Kulübe devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına aktarılmaktadır. Aktarılan ücret, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilir.

Kombine Yenileme Dönemi Fiyatları

Kuzey Alt Tüm Bloklar: 12.000 TL

Kuzey Üst Tüm Bloklar: 11.000 TL

Bjk.com

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki