Yıldız Dediğin Sosa Gibi Olur

Beşiktaş, liderlik için çıktığı Rizespor deplasmanında rakip savunmayı bir türlü aşamadı. Jose Sosa, takımının en zorlandığı anda sahneye çıktı. Bir gol atıp bir de penaltı yaptırarak galibiyeti getirdi
Haberin yayılanma tarihi:09 Şubat 2015, Pazartesi

Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanına liderlik koltuğunu almak için çıktı. İlk yarıda bir türlü beklenen futbolu sergileyemeyen Siyah-Beyazlılar, rakibin kapanan savunmasını açmakta zorlandı. Ancak ikinci yarıda Jose Sosa ipleri eline aldı her şey bir anda değişti. 60. dakikada Sosa topu kaptı, rakiplerinden sıyrılıp Demba Ba ile duvar pası yaptıktan sonra dar açıdan topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Rakibin son 25 dakikada 9 kişi kalmasına rağmen Beşiktaş 1-1’lik skoru bir türlü lehine çeviremedi. Arjantinli süperstar, takımının umutsuz ataklar yaptığı dakikalarda bir kez daha sahneye çıktı.

87. dakikada sol taraftar sürüklediği topu ceza sahasına ortaladı, Obraniak ceza sahası içinde eliyle müdahale edince Beşiktaş penaltı kazandı. Demba Ba’nın golü, Kara Kartal’ı zirveye taşıdı. Takımının zorlandığı anlarda iki kez sahneye çıkıp bir gol atan bir de penaltı yaptıran Jose Sosa, maçın yıldızı oldu.

Fanatik

Etiketler: Sosa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki