Yoğun Sakatlık Yaşayan Beşiktaş'tan Araştırma Hazırlığı!

Beşiktaş’ta bu sezon 21’i yırtık olmak üzere 42 sakatlık yaşanması yönetimi bezdirdi.
Haberin yayılanma tarihi:12 Nisan 2015, Pazar

Ligin bitiminde yetkili kişiler hemen görüşmeye alınacak.İd­man prog­ram­la­rın­dan te­da­vi yön­tem­le­ri­ne, an­tren­man sa­ha­la­rı­nın ze­mi­nin­den mal­ze­me­le­re ka­dar ge­niş çap­lı araş­tır­ma baş­la­tı­lacak.

Sü­per Li­g’­de se­zo­nun bi­ti­mi­ne 8 maç ka­la şam­pi­yon­luk mü­ca­de­le­si­ni sür­dü­ren Be­şik­ta­ş’­ta ya­şa­nan sa­kat­lık­la­rın ar­dı ar­ka­sı­nın ke­sil­me­me­si ke­yif­le­ri ka­çır­dı. Si­yah-Be­yaz­lı­la­r’­da sa­kat­lar ker­va­nı­na ka­tı­lan son isim ise ka­le­ci Cenk Gö­nen ol­du. Sağ üst ön ada­le­sin­de ikin­ci de­re­ce yır­tık tes­pit edi­len 27 ya­şın­da­ki ka­le­ci 3 haf­ta uzak ka­la­cak. Kar­ta­l’­da Cen­k’­le bir­lik­te bu se­zon 21’i yır­tık ol­mak üze­re 42 sa­kat­lık ya­şan­dı. Bu du­rum yö­ne­ti­mi de ha­re­ke­te ge­çir­di. Si­yah-Be­yaz­lı­lar se­zo­nun bi­ti­miy­le bir­lik­te bu ko­nu hak­kın­da ge­niş çap­lı bir ça­lış­ma ya­pı­la­cak.

A’dan Z’ye incelenecek

Sa­kat­lık­la­rın ne­den­le­riy­le so­rum­lu­la­rı­nı bul­ma­ya ve ye­ni se­zon­da ya­şa­ma­ma­ya ka­rar­lı olan yö­ne­tim A’­dan Z’­ye her şe­yi ma­sa­ya ya­tı­ra­cak. Ön­ce­lik­li ola­rak uy­gu­la­nan id­man prog­ram­la­rı, te­da­vi yön­tem­le­ri gi­bi ko­nu­lar ele alı­na­cak. Yet­ki­li ki­şi­ler tek tek gö­rüş­me­ye çağ­rı­la­cak. Bu ko­nu­da ha­ta­sı bu­lu­nan­lar­la yol­la­rın ay­rıl­ma­sı­nın bi­le gün­de­me ge­le­bi­le­ce­ği öğ­re­nil­di. Bu­nun ya­nın­da an­tren­man sa­ha­la­rı­nın ze­min­le­ri, kul­la­nı­lan mal­ze­me­ler de in­ce­le­me­ye ta­bi tu­tu­la­cak. Bu nok­ta­da so­run oluş­tu­ran bir et­ken var­sa de­ği­şi­me gi­di­le­cek.

Demba Ba takviye istedi

Be­şik­ta­ş’­ta son dö­nem­de per­for­man­sın­da­ki dü­şüş­le dik­kat­le­ri üze­ri­ne çe­ken Dem­ba Ba’­yı tek­nik di­rek­tör Sla­ven Bi­lic ya­kın mar­ka­ja al­dı. Her id­man­da Se­ne­gal­li gol­cüy­le özel gö­rüş­me­ler yap­tı­ğı be­lir­til­di. An­tren­man son­ra­la­rı eks­tra ça­lış­malar yap­ma­sı­nı ta­lep ediyor. Ba’­nın ise ho­ca­sı­na hü­cum hat­tın­da bir ar­ka­da­şı­nın ya­nın­da ol­ma­sı ha­lin­de da­ha et­ki­li ola­ca­ğı­nı söy­le­di­ği öğ­re­nil­di. Bilic’in id­man­lar­da çift for­ve­tli sistem de­ne­di­ği ifade edildi.

Bugün

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki